Prehrana in dopolnila

Izdelki 1 do 10 od 18 skupaj

Stran:
 1. 1
 2. 2
 1. Supradyn Energija Q10, 30 šumečih tablet

  Cena: 13,81 €

  Supradyn energija je nova generacija multivitaminskih pripravkov z minerali in koencimom Q10, ki je kot dopolnilo k prehrani namenjen podpori vitalnosti in energetskim procesom v telesu ves dan.

  Več...
 2. SoriaNatural Triplat ali grško seno XXI, kapsule s podaljšanim sproščanjem, 30 kapsul

  Cena: 15,86 €

  Triplat XXI kapsule s podaljšanim sproščanjem vsebujejo triplat ali grško seno, ki podpira tvorbo materinega mleka in prispeva k okrevanju po porodu. Vlogo ima pri uravnavanju izločanja in mesečnega ciklusa po porodu. Semena triplata vsebujejo hranilne snovi: esencialne maščobne kisline, beljakovine, vitamine in minerale, ki obogatijo mamino mleko.

  Več...
 3. Terranova Prenatalni multivitaminski kompleks, 50 kapsul

  Cena: 24,75 €

  Prenatalni multivitaminski kompleks vsebuje zgolj aktivno obliko folata (L-metilfolat) ter skupaj z 21 drugimi pomembnimi vitamini, minerali, maščobami (DHK) ter koristnimi rastlinami v optimalnih odmerkih tvori popolno dopolnilo v vseh tromesečjih in med dojenjem.

  Več...
 4. Elemama, 30 kapsul

  Cena: 16,07 €

   

  ELEMAMA™ je prehransko dopolnilo, ki vsebuje skrbno izbrane vitamine in minerale; vključno z vitamini iz skupine B, E, C, A in D, minerali (železo, jod, cink) ter luteinom in omega-3 maščobnimi kislinami, ki podpira prehranski vnos teh snovi med dojenjem in po porodu.

   

  Več...
 5. SOLGAR Advanced antioxidant formula, 60 kapsul

  Redna cena: 39,33 €

  AKCIJA 33,43 €

  Kompleksna antioksidativna formula, katere sestavine so cink, selen, mangan, baker in vitamini C, E, B2.

  Več...
 6. NOW Maca korenina 500 mg, 100 kapsul

  Cena: 20,07 €

  MACA - za energijo, fizične in psihične sposobnosti, kondicijo in vitalnost, afrodiziak, za močne in zdrave kosti med menopavzo, plodnost.

  Več...
 7. Terranova Kalcij magnezij kompleks, 50 kapsul

  Cena: 18,88 €

  Izgubljanje kostne mase doleti številne ženske in tudi nekaj moških. Vendar je pri nadomeščanju kalcija pomembno, da je ta v primernem razmerju s še enim, za kostnino pomembnim mineralom: z magnezijem. Slednji ni pomemben le za kosti, temveč tudi za živčni sistem.

  Več...
 8. Supradyn Energija 50+, 15 šumečih tablet

  Cena: 8,06 €

  PREHRANSKO DOPOLNILO z ginsengom, polifenoli, vitamini, minerali in elementi v sledeh, s sladili. Vsebuje vir fenilalanina.

   

   

  Več...
 9. ARS PHARMAE Ars Lyra, 30 vegetarijanskih kapsul

  Cena: 22,99 €

  Ars Lyra s klinično preizkušenim izvlečkom žafrana Affron® omogoča normalno psihološko delovanje, čustveno stabilnost, pozitivno razpoloženje, pomaga pri obvladovanju tesnobe, napetosti in potrtosti ter izboljša kvaliteto spanja.

  Več...
 10. Terranova Cink 15 mg, kompleks, 50 kapsul

  Cena: 15,64 €

  Cink kot mineral je potreben za delovanje več kot 70 encimov iz vseh encimskih razredov. V Terranovinem dopolnilu je cink v obliki bisglicinata, ki ga telo dobro izkoristi, ni agresiven za sluznico prebavil in učinkovito zvišuje vrednosti v krvi.

  Več...

Izdelki 1 do 10 od 18 skupaj

Stran:
 1. 1
 2. 2
Show More Products