slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Octenisan losjon za umivanje, 150 ml

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 7,77 €
Kratek opis:

Octenisan losjon za umivanje, vsebuje antiseptik oktenidinijev diklorid in se uporablja za higiensko umivanje celotnega telesa in lasišča.

Cena: 7,77 €

Opis izdelka

Losjon za umivanje z dodanimi izbranimi vlažilnimi sestavinami in oktenidinom omogoča nežno čiščenje kože celotnega telesa in lasišča. Kože pri tem ne izsuši, temveč jo vlaži in neguje. Primeren je za nežno umivanje celotnega telesa, predoperativno umivanje pacientov (doma ali na bolnišničnih oddelkih, v izogib kolonizacije kože z večkratno odpornimi mikroorganizmi) in tudi za aknasto kožo. Brez dodanih dišav in barvil. S koži ustrezno pH vrednostjo, je primeren za vse tipe kože, tudi za kožo, občutljivo na mila in nagnjeno k alergijam.

Navodilo za uporabo:
Nanesite nerazredčen Octenisan losjon na vlažno kožo oziroma lasišče. Losjon nežno vtrite, pustite delovati najmanj 1 minuto in izperite.

Neto količina:
150 ml

Sestava:
Voda, oktenidinijev dihidroklorid, glicerin, kokamidpropilamin oksid, hidroksietilceluloza, alantoin.

Opozorilo:
Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Ne uporabljajte v kombinaciji z anionskimi surfaktanti in izdelki, ki vsebujejo PVP jod. Ne mešajte z drugimi čistilnimi mili, mazili, olji, encimi in podobnim. Če izdelek pride v stik z očmi, temeljito izperite z vodo. Ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 3 let.

Proizvajalec: Schülke&Mayr GmbH, Nemčija

OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 500 ml
Blagovna znamka Schulke
Mesto uporabe koža, lasje, roke
Oblika losjon