slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

PerspireX, losjon za dlani in stopala, 100 ml

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 10,94 €
Kratek opis:
Patentirana formula zagotavlja dolgotrajno zaščito pred prekomernim znojenjem inneprijetnim vonjem dlani in pazduh.
Cena: 10,94 €

Opis izdelka

Patentirana formula zagotavlja dolgotrajno zaščito pred prekomernim znojenjem in neprijetnim vonjem dlani in pazduh. Izvrsten učinek – nanos samo 2-3krat tedensko za popolno zaščito.  Potenje je naravna in nujna funkcija telesa za uravnavanje telesne temperature in izločanje odpadnih snovi. Lahko pa postane problem, ki nas spravlja v zadrego. Aktivne snovi v PerspireXu nudijo rešitev z začasno zacepitvijo znojnih žlez. Tako onemogočijo čezmerno potenje in neprijeten vonj.

Uporaba: 
Pomembno je, da za maksimalen učinek pazljivo upoštevamo navodilo:

PerspireX lotsjon nanesemo zvečer pred spanjem, ker so ponoči znojnice manj aktivne. Dlani in stopala morajo biti pred nanosom popolnoma čista in suha (če niso, jih posušimo s sušilcem). Eventuelne ranice ali odrgnine zašcitimo z vodoodpornim obližem.

Nanesemo losjon na problematićne dele in pustimo, da se posuši na zraku. Naslednje jutro speremo z vodo in milom. Po nanosu PerspireXa ne uporabljamo drugih antiperspirantov, ker se lahko pojavi preobčutljivost.

Nanesemo zvečer, zjutraj speremo in NE ponovimo nanosa.

Ni primerno za otroke.

Opozorila:
Ni primerno za otroke. PerspireXa ne nanašamo na mokro, poškodovano ali nadraženo kožo! Če koža ob nanosu ni popolnoma suha, se lahko pojavi rahlo srbenje ali pecčnje. V redkih primerih lahko PerspireX kot podobna sredstva povzroci draženje ali alergijsko reakcijo; v takem primeru uporabo prekinemo.

PerspireXa ne nanašamo na mokro, poškodovano ali nadraženo kožo! Izogibamo se stiku z nakitom ali kovinami. PerspireX lahko v noci aplikacije razbarva nekatere tkanine.

Sestavine (INCI):
Alcohol Denat., Aluminum Chloride, PEG-12 Dimethicone.

Dobavitelj: FARMANOVA d.o.o., Zvezna ulica 2B, 1000 Ljubljana, Tel: (01) 520 48 02
Proizvajalec: Riemann A/S, Krakasvej 8, 3400 Hilleroed, Denmark, e-mail: info@riemann.dk

 

 

Dodatne informacije

Neto količina 100 ml
Vsebuje antiperspirant, deodorant
Mesto uporabe noge, roke
Oblika losjon