slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Belodex Belupo, pena, 150 ml

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 14,27 €
Kratek opis:
Belodex pena vsebuje dekspantenol (provitamin B5) in se uporablja za zaščito ter regeneracijo suhe, občutljive in razdražene kože.
Cena: 14,27 €

Opis izdelka

Belodex pena vsebuje dekspantenol (provitamin B5) in se uporablja za zaščito ter regeneracijo suhe, občutljive in razdražene kože.

Obnavlja in stabilizira naravno delovanje kožne bariere in s tem preprečuje izgubo vode ter tako ohranja kožo dobro navlaženo in voljno.

Bleodex pena se lahko uporablja pri suhi koži in rdečici, nastali zaradi zunanjih vplivo, kot sta sončna svetloba in mraz. V teh primerih bo uporaba pene olajšala obnavljanje elastičnosti kože in njene mehkobe. 

Posebna formulacija v obliki izjemno mehke pene omogoča enostavno razporeditev po površini kože.

Belodex pena je namenjena za uporabo pri dojenčkih, otrocih in odraslih.

Uporaba:
Peno nanesite na oprane in čiste predele kože na obrazu ali telesu 2- do 3- krat dnevno.

Samo za zunanjo uporabo.

Opozorila:
Izdelek je zelo vnetljiv. Previdno, steklenička je pod tlakom, če se ogreje lahko eksplodira. Hraniti ločeno od virov toplote, vročih površin, odprtega ognja in drugih virov vžiga Stekleničko zaščitite pred neposredno sončno svetlobo in je ne izpostavljajte temperaturam višjim od 50°C. Ne kadite. Ne razpršujte v odprt ogenj ali žareče predmete. Ne prebadajte ali zažigajte stekleničke, tudi če je prazna.  Uporabljajte le za predviden namen.

Izdelka ne uporabljajte, če ste preobčutljivi (alergični) na katero izmed sestavin. Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi. Ne uporabljajte pšo datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. 

Sestavine (INCI):
AQUA, BUTANE, PANTHENOL, ISOBUTANE, PROPYLENE GLYCOL, PROPANE PHENOXYETHANOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYKL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE.

Dobavitelj: BELUPO d.o.o., Ljubljana, Dvoržakova 6, 1000 Ljubljana, info@belupo.si

Proizvajalec: BELUPO Pharmaceuticals and Cosmetics, Inc., Ulica Danica 5, 48 000 Koprivnica, Hrvaška.

Dodatne informacije

Neto količina 150 ml
Blagovna znamka Belupo
Vsebuje dekspantenol
Oblika aerosol, pena