slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Eau Thermale Avène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči, 125 ml

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 15,16 €
Kratek opis:
AvèneAvène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči. Brez parabena. Zasnovano za čim manjše tveganje alergijskih reakcij.
Cena: 15,16 €

Opis izdelka

Avène Avène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči. Brez parabena. Zasnovano za čim manjše tveganje alergijskih reakcij. Vsebuje visok delež termalne vode Avène (93 %), ki deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Vsebuje izjemno blago sredstvo za čiščenje. Avène Avène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči je tekoči gel zelo bogat s termalno vodo Avène (93 %), ki deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Ima enako gostoto kot solze in nežno odstranjuje ličilo s trepalnic in vek. Vsebuje izjemno nežna sredstva za čiščenje. Prav tako ščiti pred izsušitvijo kože očesnih vek ter pomiri nežno in razdraženo kožo očesnih vek. Izdelek ima pH vrednost, ki je enaka pH vrednosti v naravnih solzah in je zato nežen in varen za občutljive oči in ne draži očesne sluznice. Priporočamo ga vsem, ki imajo zelo občutljive oči ali nosijo kontaktne leče.

Navodilo za uporabo
Z blazinico vatke, prepojeno z izdelkom Avène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči, nežno odstranite vse sledi ličil. Začnite pri vekah in nadaljujte pri trepalnicah. Čiščenje dokončajte tako, da obraz rahlo popršite s termalno vodo Avène.
Avène Avène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči je namenjen osebam z zelo občutljivimi očmi in tistim, ki nosijo kontaktne leče.

Sestavine (INCI):
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), TRIETHANOLAMINE, SODIUM CHLORIDE, POLOXAMER 188, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PHENETHYL ALCOHOL, SORBITOL, WATER (AQUA)


Neto količina:

125 ml

OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče

Dodatne informacije

Navodilo za uporabo Z blazinico vatke, prepojeno z izdelkom Avène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči, nežno odstranite vse sledi ličil. Začnite pri vekah in nadaljujte pri trepalnicah. Čiščenje dokončajte tako, da obraz rahlo popršite s termalno vodo Avène.
Sestavine: AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), TRIETHANOLAMINE, SODIUM CHLORIDE, POLOXAMER 188, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PHENETHYL ALCOHOL, SORBITOL, WATER (AQUA)
Neto količina 125 ml
Blagovna znamka Avene
Mesto uporabe obraz, oči
Oblika gel