slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

DUCRAY KELUAL DS pomirjajoča krema za zmanjšanje luskanja, 40 ml

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 15,91 €
Kratek opis:

DUCRAY KELUAL DS pomirjajoča krema za zmanjšanje luskanja pri razdraženi in luskavi koži. Vsebuje Keluamid in piroktonolamin. Blaži rdečico in draženje, odpravlja luske.

Cena: 15,91 €

Opis izdelka

DUCRAY KELUAL DS pomirjajoča krema za zmanjšanje luskanja pri razdraženi in luskavi koži. Vsebuje Keluamid in piroktonolamin.

Blaži rdečico in draženje, odpravlja luske. DUCRAY KELUAL DS pomirjajoča krema za zmanjšanje luskanja se uporablja za obraz, za rob lasišča, čelo in področje okrog nosnic in obrvi, lahko pa se nanaša tudi na veke. Zasnovana je posebej za razdraženo kožo z lokalizirano rdečico, ki se lušči po nosu ter okoli obrvi in lasišča.

Navodilo za uporabo:
1. intenzivna faza:
najprej si obraz očistite z izdelkom DUCRAY KELUAL DS peneči gel. Nato nanesite DUCRAY KELUAL DS pomirjajoča krema za zmanjšanje luskanja. Uporabljajte ga 2x dnevno (zjutraj in zvečer), v obdobju 2 tednov. Vidno izboljšanje je opazno že po prvem tednu uporabe, vendar boste najboljše rezultate dosegli, če boste nadaljevali po navodilih.
2. vzdržavalna faza:
uporabljajte izdelek DUCRAY KELUAL DS pomirjajoča krema za zmanjšanje luskanja 2x tedensko.

DUCRAY KELUAL DS pomirjajoča krema za zmanjšanje luskanja se uporablja za obraz, za rob lasišča, čelo in področje okrog nosnic in obrvi, lahko pa se nanaša tudi na veke. Zasnovana je posebej za razdraženo kožo z lokalizirano rdečico, ki se lušči po nosu ter okoli obrvi in lasišča.

Sestavine (INCI):
WATER (AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DICAPRYLYL ETHER, CETEARYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, ACETAMIDE MEA, GLYCOLIC ACID, GUANIDINE CARBONATE, CYCLOHEXASILOXANE, GLYCERYL STEARATE, POLYMETHYL METHACRYLATE, CETEARETH-33, CROTAMITON, GLYCYRRHETINIC ACID, PIROCTONE OLAMINE, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, TETRASODIUM EDTA, TOCOPHEROL

Neto količina:
40 ml

OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče

Dodatne informacije

Navodilo za uporabo

1. intenzivna faza: najprej si obraz očistite z izdelkom DUCRAY KELUAL DS peneči gel. Nato nanesite DUCRAY KELUAL DS pomirjajoča krema za zmanjšanje luskanja. Uporabljajte ga 2x dnevno (zjutraj in zvečer), v obdobju 2 tednov. Vidno izboljšanje je opazno že po prvem tednu uporabe, vendar boste najboljše rezultate dosegli, če boste nadaljevali po navodilih. 2. vzdržavalna faza: uporabljajte izdelek DUCRAY KELUAL DS pomirjajoča krema za zmanjšanje luskanja 2x tedensko.

Sestavine: WATER (AQUA), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DICAPRYLYL ETHER, CETEARYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, ACETAMIDE MEA, GLYCOLIC ACID, GUANIDINE CARBONATE, CYCLOHEXASILOXANE, GLYCERYL STEARATE, POLYMETHYL METHACRYLATE, CETEARETH-33, CROTAMITON, GLYCYRRHETINIC ACID, PIROCTONE OLAMINE, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, TETRASODIUM EDTA, TOCOPHEROL
Neto količina 40 ml
Blagovna znamka Ducray
Mesto uporabe lasišče, obraz
Oblika krema