slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

DUCRAY ARGEAL šampon za absorbcijo sebuma za mastne lase, 200 ml

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 16,73 €
Kratek opis:
DUCRAY ARGEAL šampon za absorbcijo sebuma, absorbira in uravnava nastajanje sebuma. Poveča volumen in prožnost las. Za pogosto uporabo. Za mastne lase.
Cena: 16,73 €

Opis izdelka

DUCRAY ARGEAL šampon za absorbcijo sebuma, absorbira in uravnava nastajanje sebuma.

Poveča volumen in prožnost las. Za pogosto uporabo. Za mastne lase. DUCRAY ARGEAL šampon za absorbcijo sebuma vsebuje močan koncentrat kaolin (glina), ki nežno vpija odvečni sebum na lasišču in preprečuje njegovo migracijo na lase. Vsebuje tudi Sabal Serrulata, ki je poznan po svoji sposobnosti reguliranja izločanja sebuma na lokaliziranih področjih. Zahvaljujoč svoji kremni teksturi, se šampon lahko vmasira v lasišče in tako sestavine v formuli ostajajo dlje časa v kontaktu z lasiščem.

Navodilo za uporabo:
DUCRAY ARGEAL šampon za absorbcijo sebuma nanesite na mokro lasišče. Nežno vmasirajte in sperite. Ponovno nanesite DUCRAY ARGEAL šampon za absorbcijo sebuma in ga pustite delovati 2 do 3 minute. Nato ga temeljito sperite. Uporabljajte ga tako pogosto, kot je potrebno.
Mastni lasje in prekomerno nastajanje sebuma na lasišču.

Sestavine (INCI):
WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, KAOLIN, GLYCOL PALMITATE, CETEARYL ALCOHOL, HECTORITE, BENZOIC ACID, CITRIC ACID, COCAMIDE MEA, DMDM HYDANTOIN, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCOL DISTEARATE, LAURETH-10, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE.

Neto količina:
200 ml

OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče

Dodatne informacije

Navodilo za uporabo DUCRAY ARGEAL šampon za absorbcijo sebuma nanesite na mokro lasišče. Nežno vmasirajte in sperite. Ponovno nanesite DUCRAY ARGEAL šampon za absorbcijo sebuma in ga pustite delovati 2 do 3 minute. Nato ga temeljito sperite. Uporabljajte ga tako pogosto, kot je potrebno.
Sestavine: WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, KAOLIN, GLYCOL PALMITATE, CETEARYL ALCOHOL, HECTORITE, BENZOIC ACID, CITRIC ACID, COCAMIDE MEA, DMDM HYDANTOIN, FRAGRANCE (PARFUM), GLYCOL DISTEARATE, LAURETH-10, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, SODIUM CETEARYL SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE.
Neto količina 200 ml
Blagovna znamka Ducray
Mesto uporabe lasišče, lasje
Oblika šampon