slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Mariplant Trpotčev sirup za odrasle, 250 ml

Vrsta izdelka: Galensko zdravilo
Cena: 8,79 €
Kratek opis:
Mariplant Trpotčev sirup za odrasle uporabljamo pri obolenjih dihalnih poti, ki jih spremlja vnetje sluznice ust in žrela in suh kašelj.

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Cena: 8,79 €

Opis izdelka

Lastnosti:
Zdravilne učinkovine lista ozkolistnega trpotca delujejo blago protibakterijsko in blažijo vnetje sluznice ust in žrela, ki je posledica okužbe z mikroorganizmi.

Izvleček iz lista ozkolistnega trpotca vsebuje tudi sluzi, ki v tankem sloju prekrijejo sluznico in jo ščitijo pred dražljaji, ki sprožajo kašelj.

Izvleček iz zeli vrtne materine dušice zaradi eteričnega olja, ki vsebuje timol, pospešuje izločanje sluzi in olajšuje izkašljevanje, hkrati pa blaži krče gladkih mišic dihal. Timol deluje tudi antiseptično.

Sestavine:
Izvleček iz lista ozkolistnega trpotca vsebuje tudi sluzi, ki v tankem sloju prekrijejo sluznico in jo ščitijo pred dražljaji, ki sprožajo kašelj. Izvleček iz zeli vrtne materine dušice zaradi eteričnega olja, ki vsebuje timol, pospešuje izločanje sluzi in olajšuje izkašljevanje, hkrati pa blaži krče gladkih mišic dihal.

Timol deluje tudi antiseptično.

Shranjevanje:
Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte dobro zaprto pri temperaturi do 25°C. Shranjujte v originalni ovojnini. 

Pakiranje:
250 ml

Lekarne Maribor, Minařikova 6, Maribor, Slovenija

Dodatne informacije

Navodilo za uporabo

Odrasli in mladostniki, stari več kot 14 let: naenkrat lahko vzamete 2-3 merilne žličke sirupa, kar ustreza 10 ml sirupa. Takšen odmerek lahko vzamete 3-4 krat na dan.

Sestavine: Mariplant Trpotčev sirup za odrasle vsebuje izvleček iz lista ozkolistnega trpotca in izvleček iz zeli vrtne materine dušice.
Neto količina 250 ml
Blagovna znamka Mariplant
Oblika sirup