Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Solgar Kromov pikolinat, 90 tablet Nazaj

Solgar 366463 366463 366463
Šifra SKU: 366463
Solgar Kromov pikolinat, 90 tablet
InStock
Na zalogi
11,23 €
-0%
11,23 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo s kromovim pikolinatom. Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil in prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Podrobnosti izdelka

Prehransko dopolnilo Solgar Kromov pikolinat vsebuje 100 µg kroma v obliki patentiranega kromovega pikolinata (Chromax, ki zagotavlja izrazito stabilno strukturo kroma in največjo absorpcijo.

Chromax je patentirana oblika trivalentnega kroma in pikolinske kisline.

*Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil.
*Krom prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom, barvil in sladil.

Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

Navodilo za uporabo:
Zaužijte 1 tableto na dan, priporočljivo med obrokom.

Sestava:
Krom 100 μg (250 %PDV*)
* PDV=priporočen dnevni vnos

Sestavine:
sredstva za povečanje prostornine:  kalcijevi  fosfati,  mikrokristalinična  celuloza;  sredstvo  proti  sprijemanju:  maščobne  kisline;  sredstvo  za  zgostitev: celulozni  gumi;  krom  (kot  trovalentni  kromov pikolinat). 

Neto količina:
90 tablet (24,3 g)

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodovane notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25 °C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Salvus Med d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Vsebnost krom
Oblika tablete
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0