Prva stran - POIŠČITE IZDELEK

SOLGAR CURCUMIN MEHKE, 30 kapsul Nazaj

Solgar 365181 365181 365181
Šifra SKU: 365181
SOLGAR CURCUMIN MEHKE, 30 kapsul
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
42,33 €
-0%
42,33 €

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvleček korenike kurkume.

Podrobnosti izdelka

Solgar prvič spreminja slabo topen, in zaradi tega slabo absorbirajoči kurkumin, v vodotopen fitonutrient, ki se takoj maksimalno absorbira, zaradi česar ga odlikuje visoka biorazpoložljivost in aktivnost.

Učinkovitost ene same kapsule izdelka Solgar Curcumin se lahko primerja z učinkom 74 kapsul po 100 mg standardnega izvlečka kurkumina. Solgar kot prvi obdaja (enkapsulira) standardizirani izvleček kurkumina (izoliran iz korenine kurkume (Curcuma longa)) z mikroskopskimi ovojnicami, ki „imajo rade vodo“ in se imenujejo micele. Solgar Curcumin je v takšni obliki za organizem bolj uporaben in zagotavlja boljšo in hitrejšo absorpcijo, v plazmi pa se obdrži 24 h.

Dnevni odmerek z velikim učinkom: 185-krat večja biorazpoložljivost v primerjavi z naravnim kurkuminom,  6,8-krat hitrejša absorpcija, bio-mimetičnost (podobnost naravnemu). Izdelek ne vsebuje soli, škroba, kvasa, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.

Navodilo za uporabo::
Zaužijte 1 kapsulo na dan, priporočljivo med obrokom.

Sestava:
Sestavine v 1 kapsuli:Izvleček korenike kurkume (Curcuma longa) 800 mg, vsebuje: 48 mg skupnih kurkuminoidov, od tega 40 mg kurkumina.

Sestavine:
Izvleček korenike kurkume; emulgator: polisorbat 80; želatina; sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol (iz palmovega olja).

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Neto količina:
30 kapsul (38,40 g)

Salvus Med d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Vsebnost zelišča
Oblika kapsule
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0