Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Medex Bio gelée royale forte, kapsule, 30 kapsul Nazaj

Medex 365131 365131 365131
Šifra SKU: 365131
Medex Bio gelée royale forte, kapsule, 30 kapsul
InStock
Na zalogi
13,98 €
-0%
13,98 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Matični mleček iz ekološke pridelave.

Podrobnosti izdelka

Kapsule Bio gelée royale forte so prehransko dopolnilo s 1000 mg matičnega mlečka iz ekološke pridelave v eni kapsuli. Liofilizirana (dehidrirana) oblika matičnega mlečka ohranja vse njegove naravne učinkovine in je odlična dopolnitev vsakodnevni prehrani. Priporočamo jih vsem, ki ste izpostavljeni večji telesni aktivnosti in drugim naporom.

Izdelek je brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil. Primeren je tudi za vegetarijance.


Uporaba izdelka:

Priporočena dnevna količina je 1 kapsula. Zaužijte jo pred zajtrkom, z 2 dl tekočine.

Za en mesec redne uporabe zadostuje:

1 pakiranje.

Opozorila:

Osebam, alergičnim na matični mleček, uporabe ne priporočamo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembno se je držati smernic zdravega načina življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Zaradi prisotnosti naravnih sestavin so možna manjša odstopanja v sestavi in videzu izdelka.

Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri temperaturi do 25 °C.

Sestavine:

Liofiliziran matični mleček* 91 % (334 mg liofiliziranega matičnega mlečka ustreza 1000 mg svežega matičnega mlečka), maltodekstrin*, rastlinska ovojnica (hidroksipropil metilceluloza). *Iz ekološke pridelave.

Brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil.

Brez konzervansov, barvil, umetnih arom in sladil.

Vsebnost Na priporočeno dnevno količino (1 kapsula = 370 mg)
Liofiliziran matični mleček (ustreza 1000 mg svežega matičnega mlečka) 334 mg
od tega: 14 mg

*PDV = priporočen dnevni vnos

Matični mleček
Matični mleček ali gelée royale je najdragocenejši dar čebeljega panja. Proizvajajo ga mlade čebele dojilje, stare od 5 do 12 dni, in z njim vse življenje hranijo čebeljo kraljico - matico, ki skrbi za preživetje vrste. Matica je genetsko povsem enaka drugim čebelam, vendar je zaradi hranjenja zgolj z matičnim mlečkom skoraj dvakrat večja od čebel delavk, preživi kar 15 rodov čebel in je v čebeljem panju edina spolno razvita. Velja za najplodnejše bitje na planetu, saj na dan izleže tudi do 3000 jajčec, katerih skupna teža presega njeno lastno. V starem Egiptu so matični mleček uporabljali že faraoni, ki so ga imenovali »hrana bogov«, danes pa vemo, da njegova izjemnost temelji na vsebnosti edinstvene nenasičene maščobne kisline 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kislina), ki je v naravi ne najdemo nikjer drugje. Vsebnost 10 HDA je pomembno merilo kakovosti matičnega mlečka, zato smo v Medexu njeno vrednost v izdelkih standardizirali in tako zagotovili njihovo stalno kakovost.

Neto količina:
30 kapsul

Medex d.o.o., Linhartova cesta 49 A, 1000 Ljubljana

Lastnosti

Oblika gel
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo
Vsebnost maltodekstrin

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0