Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Bach Rescue Night, razpršilo brez alkohola, 20 ml Nazaj

5000488108811 357111 357111
Šifra SKU: 357111
Bach Rescue Night, razpršilo brez alkohola, 20 ml
InStock
Na zalogi
20,39 €
-0%
20,39 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Podrobnosti izdelka

Rescue Night razpršilo brez alkohola
Originalna Rescue Night mešanica za noč polno harmonije.

Originalni Bachovi cvetovi za noč v obliki praktičnega razpršila.
Rescue Night je mešanica 5 cvetnih esenc (popona, žlezave nedotike, srobota, Betlehemske zvezde in češnjelike slive), ki jih vsebuje mešanica Rescuein dodatne cvetne esence divjega kostanja z belimi cvetovi. Beli kostanj umiri naval vsiljivih, neprenehoma ponavljajočih se misli in tako pripomore h kvalitetnejšemu počitku.

Izdelek ne vsebuje alkohola zato je primeren tudi za otroke.

Uporaba:
Po potrebi 2 krat razpršite na jezik ali v kozarec vode in pijte po požirkih. Zaužijte po potrebi.

Opozorilo: 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

 

 

 

Družinsko podjetje Nelsons je največji proizvajalec naravnih zdravstvenih izdelkov v Veliki Britaniji. Podjetje Nelsons je tudi podjetje z najdaljšo tradicijo izdelave homeopatskih zdravil v Evropi vse od leta 1860. Izhaja iz najstarejše homeopatske lekarne v Evropi, ki kot Nelsons Pharmacy še danes deluje na Duke Street v Londonu. Povezava z dr. Bachom sega v leto 1930, ko je dr. Bach podjetju zaupal izdelavo Bachovih cvetnih kapljic in izdelkov Rescue. Podjetje z mnogimi iniciativami na področju integrativnega zdravstva in homeopatije podpira prizadevanja za prepoznavo vrednosti komplementarne zdravstvene oskrbe. Podjetje Nelson zagotavlja najvišjo kakovost: S pečatom prvega in originalnega v svetu Bachovih kapljic Tradicija izdelave Bachovih kapljic in Originalne cvetne mešanice Rescue izhaja direktno iz prakse Dr. Bacha; Originalne Bachove Kapljice podjetja Nelsons so v prodaji neprekinjeno že več kot 80 let. Prepoznamo jih po sončno rumeni barvi embalaže s podpisom Dr. Bacha. Proizvodnjo opravljajo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi (mednarodni GMP certifikat - Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa). Rastline za izdelavo Originalnih Bachovih kapljic podjetje Nelsons vzgaja na rastiščih, ki jih je uporabljal že Dr. Bach in so ena najbolj pomembnih in varovanih skrivnosti podjetja. Originalne Bachove kapljice nudijo čustveno oporo v stresnih trenutkih ljudem v vseh življenjskih obdobjih, tudi dojenčkom, otrokom, nosečnicam in starostnikom, primerne pa so tudi za živali. Vabljeni tudi k branjubloga o Bachovih cvetnih esencah. Dobavitelj: Pharmana d.o.o., Cesta na Brdo 100, 1000 Ljubljana. Proizvajalec: A Nelson and Co Limited, Nelsons House, 83 Parkside, Wimbledon, London SW19 5LP, Velika Britanija, e-mail: info@nelsons.net.

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0