Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Nutrof total, 30 kapsul Nazaj

Thea 353931 353931 353931
Šifra SKU: 353931
Nutrof total, 30 kapsul
InStock
Na zalogi
17,95 €
-0%
17,95 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Nutrof total je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamine in elemente z antioksidativnimi lastnostmi, lutein, zeaksantin, omega-3 esencialne maščobne kisline, resveratrol, ter vitamin D.

Podrobnosti izdelka

Nutrof total je prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamine in elemente z antioksidativnimi lastnostmi, lutein, zeaksantin, omega-3 esencialne maščobne kisline, resveratrol, ter vitamin D.

Zakaj Nutrof total?
Vid je za kakovost našega življenja izjemnega pomena. Posebno v zrelih letih je treba za dober vid oči ustrezno nahraniti. To so potrdile številne raziskave o vplivu različnih hranljivih snovi na delovanje oči in preprečevanje starostne degeneracije makule. Edinstvena formula prehranskega dopolnila Nutrof total vsebuje vse hranljive snovi, ki dokazano učinkujejo na zdravje oči, in to v ustreznih količinah.

Sestava:
Nutrof total se nenehno izboljšuje, saj sledi zadnjim smernicam znanosti očesnega nutricionizma ter zagotavlja, da boste vedno zaužili najsodobnejše, z raziskavami podprte hranilne snovi za vaše oči. Sestavine, med drugim tudi ribje olje najvišjega kakovostnega razreda Quality Silver Class in lutein LUTE IN (molekula, kar najbolj podobna tisti v naravi), so prvovrstne kakovosti, saj lahko le take prinašajo želene koristi.

Kako jemati Nutrof total?
Dnevno zadostuje zgolj ena kapsula, ki jo vzamete med obrokom. Kapsula je majhna in oblikovana tako, da jo zlahka zaužijete.

Kaj vsebuje prehransko dopolnilo Nutrof total?
Lutein in zeaksantin: Gre za očesu lastna pigmenta, ki sodelujeta v procesu absorpcije modre in UV-svetlobe. Tako preprečujeta nastanek prostih radikalov v rumeni pegi, predelu oči, odgovornem za oster vid. Lutein in zeaksantin lahko zaužijete le s prehrano ali prehranskimi dopolnili. Največ ju je v jajcih in listnati zelenjavi, veliko pa tudi v sadju. Najbolj učinkovita kemijska oblika luteina je prosta oblika in prav to najdete v kapsulah prehranskega dopolnila Nutrof total.
Omega-3-maščobne kisline: V Nutrof total so omega-3-maščobne kisline EPA (40 %) in DHA (20 %) iz izjemno kakovostnega ribjega olja Quality Silver Class. DHA (dokozaheksanoična kislina) je pomemben sestavni del očesne mrežnice. Pomaga pri spremembi svetlobnega signala v električnega, poleg tega pa ščiti fotoreceptorske celice pred apoptozo – programirano celično smrtjo. DHA pospešuje absorpcijo luteina in prav zato je pomembno, da sta DHA in lutein skupaj prisotna v sestavi ene kapsule, kot je to v Nutrof total. EPA (eikozapentanoična kislina) ima pri zdravju oči pomembno vlogo, saj sodeluje pri regulaciji vnetnih reakcij in znižuje raven trigliceridov v krvi.
Resveratrol: Resveratrol je polifenol, ki ga najdemo predvsem v rdečem vinu in oreščkih. Deluje antioksidantno, protivnetno ter zavira razvoj oziroma nastanek novih neželenih žilic v mrežnici.
Vitamini: Pomanjkanje vitamina D poveča tveganje za razvoj starostne degeneracije makule. Če pa je ta že razvita, lahko vitamin vseeno pomaga, saj ugodno vpliva na vnetje v začetni fazi bolezni, poleg tega pa preprečuje razrast novih žil in zabrazgotinjenje tkiva, ki se pojavita v poznejši fazi bolezni.
Vitamin E, poznan tudi kot “vsestranski antioksidant”, najdemo v visokih koncentracijah v očesni mrežnici. Njegova najmočnejša oblika je α-tokoferol, zato prav tega najdete v prehranskem dopolnilu Nutrof® Total. Vitamin E ščiti biološke celične membrane pred oksidativnim stresom, deluje kot lovilec prostih radikalov in preprečuje oksidacijo lipidov.
Vitamin C je močen antioksidant, ki nevtralizira proste radikale in tako preprečuje oksidativni stres. Obenem je bistven pri tvorbi vitamina E. Vitamin C je pomemben za zdravje oči, saj ščiti maščobne kisline v fotoreceptorjih očesne mrežnice pred oksidativnim stresom. Poleg tega je pomemben še pri sintezi kolagena, podpori imunskemu sistemu telesa in pospeševanje absorpcije železa v črevesju.

Navodilo za uporabo:
Ena kapsula enkrat na dan ob obroku s kozarcem vode.

Opozorilo:

  • Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula na dan.
  • Kapsulo vzemite ob obroku z manjšo količino vode.
  • Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.
  • NUTROF TOTAL je prehransko dopolnilo in ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.
  • Shranjujte pri temperaturi do 25°C, zaščiteno pred svetlobo in vlago.
  • Shranjujte nedosegljivo otrokom.


Neto količina:
30 kapsul  (24,3 g)

Dobavitelj:
INSPHARMA d.o.o., Vodovodna cesta 101, 1000 Ljubljana, Slovenia

Lastnosti

Vsebnost antioksidanti, lutein, omega 3, vitamin D, vitamini
Oblika kapsule
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0