Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Bio-Kult Everyday, prehransko dopolnilo z bakterijskimi sevi, 30 kapsul Nazaj

Bio Kult 5027314503121 353787 353787
Šifra SKU: 353787
Bio-Kult Everyday, prehransko dopolnilo z bakterijskimi sevi, 30 kapsul
InStock
Na zalogi
17,11 €
-0%
17,11 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Bio-Kult je prehransko dopolnilo s štirinajstimi sevi mlečno kislinskih in drugih bakterij.

Podrobnosti izdelka

Biokult ponuja napredno formulo, v kateri je prisotno kar 14 različnih sevov mlečno kislinskih in drugih bakterij.

Bio-kult je med drugim primeren tudi za potovanja. Ker vsebuje toliko različnih sevov mikroorganizmov, je uporaben ne glede na to kam se odpravimo.

Navodilo za uporabo:
Odrasli:
Vzemite 1-2 enkrat do dvakrat na dan s hrano. Bio-Kult kapsulo lahko odprete in vsebino stresete v hrano, pijačo ali pa jo pojeste celo.

Če jemljete antibiotike:  Vzemite 4 kapsule dnevno, priporočeno ob različnem času dneva kot antibiotik. Z jemanjem nadaljujte najmanj 2 tedna po tem, ko ste zaključili z jemanjem antibiotikov.

Za potovanja: Z jemanjem Bio-Kult kapsul pričnite 1 teden pred potovanjem. Upoštevajte navodila za uporabo in odmerjanje. Med potovanje jemljite 4 kapsule na dan. Z jemanjem nadaljujte najmanj 1 teden po tem, ko ste prišli s potovanja.

Otroci pod 12 let starosti:
Vzemite polovico odmerka za odrasle.

Nosečnice:
Bio-Kult je primeren za jemanje med nosečnostjo.

Bio-Kult kapsulo lahko odprete in vsebino stresete v hrano, pijačo ali pa jo pojeste celo.

Pred jemanjem se vedno posvetujte s svojim zdravnikom ali ginekologom.

Indikacije:
Koristi prebavnemu in imunskemu sistemu. Uporaba: 1-2 kapsuli na dan z vodo.

Sestavine:
Sestavine, navedene s krepkim tiskom lahko povzročijo alergijo. Vsebuje sojo in mleko, ki se uporabljata v procesu fermentacije. Vsebnost mleka je tako nizka, da ne vpliva na laktozno intoleranco.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem in hladnem mestu. Ne izpostavljajte sončni svetlobi. Izdelka ni potrebno shranjevati v hladilniku.

Sestava:
Mikrokristalna celuloza (sredstvo za povečanje prostornine), bakterijske kulture (mleko, soja; Bacillus subtilis, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Lactoccocus lactis subsp lactis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus salvarius), rastlinske kapsule (hidroksipropilmetil celuloza).
Opozorila: Sestavine, navedene s krepkim tiskom lahko povzročijo alergijo. Vsebuje sojo in mleko, ki se uporabljata v procesu fermentacije. Vsebnost mleka je tako nizka, da ne vpliva na laktozno intoleranco.
Ena kapsula vsebuje: najmanj 2 milijardi mikroorganizmov (2 x 109 CFU**/kapsulo), kar ustreza 10 milijardam mikroorganizmov na gram (> 1 x 1010 CFU/g). Koncentracija 2 milijardi mikroorganizmov na kapsulo je zagotovljena do konca roka uporabnosti.
**CFU (kolonijske enote).

Neto količina:
30 kapsul (6,3 g)

Oph Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišči 26A, 1231 Ljubljana Črnuče, Slovenija

Lastnosti

Simptom prebava
Uporaba prebavila
Vsebnost mikroorganizmi
Oblika kapsule
Mestouporabe prebavila
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0