Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Natural Wealth VITAMIN C 500 mg s podaljšanim sproščanjem, 100 tablet Nazaj

NOW, prehranska dopolnila 074312824302 356212 356212
Šifra SKU: 356212
Natural Wealth VITAMIN C 500 mg s podaljšanim sproščanjem, 100 tablet
InStock
Na zalogi
27,76 €
-0%
27,76 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo, vitamin C 500 mg retard, obogaten z bioflavonoidi in šipkom.

Podrobnosti izdelka

Tableta vsebuje 500 mg vitamina C s šipkom in citronskimi bioflavonoidi za najboljšo absorpcijo v telesu in s podaljšanim sproščanjem za maksimalen učinek. 

Podaljšano sproščanje Natural Wealth Vitamina C 500 mg v telesu pomeni, da se ga največ sprosti v 8 urah, preostanek pa še kasneje tekom dneva. Zagotavlja večji izkoristek vitamina C v telesu. Dodatno izboljšana absorpcija z naravnimi bioflavonoidi in šipkom.

Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej (koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 200 mg vitamina C poleg priporočenega dnevnega vnosa), pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, zob hrustanca, dlesni in kože ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu delovanju živčnega sistema, normalnemu psihološkemu delovanju, obnovi reducirane oblike vitamina E, sproščanju energije pri presnovi in povečuje absorpcijo železa.

Sestavine: 
L-askorbinska kislina (59%), utrjevalec dikalcijev fosfat, stabilizatorja: hipromeloza in rastlinska celuloza; citronski bioflavonoidi pomaranče (3%), divji šipek (2%), sredstvi proti sprijemanju rastlinski magnezijev stearat in silicijev dioksid; stabilizator celulozna ovojnica.

Ne vsebuje: 
umetnih barvil, okusov in sladil, sladkorja, škroba, mleka ali mlečnih sestavin, laktoze, soje, glutena, pšenice, kvasa, ribjih sestavin in soli.

Ena (1) tableta vsebuje:

Količina

% PDV

Vitamin C 

500 mg

625

Citronski bioflavonidi (pomaranča, Citrus spp., fructus)

25 mg

*

Divji šipek v prahu (Rosa canina, fructus)

16 mg

*

% PDV = odstotek priporočenega dnevnega vnosa           *% PDV ni predpisan

Način uporabe: 
Eno (1) tableto dnevno, najbolje med obrokom. Primerno tudi za vegetarijance.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Opozorilo: 
V primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino je potrebno prekiniti z uporabo izdelka. Nosečnice in doječe matere naj se posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom pred uporabo izdelka.

Zaradi vaše varnosti je stekleničk zaprta z varovalno folijo. Ne uporabljajte, če je varovalna folija pod zamaškom poškodovana.

Način shranjevanja: 
Izdelek je potrebno hraniti pri sobni temperaturi od 15 do 25 °C, v suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Neto količina: 
84,5 g, 100 tablet po 845 mg

Proizvajalec:
NATURAL WEALTH NUTRITION CORP, Bohemia, NY 11716, ZDA

Difar d.o.o., Pernetova ulica 1, 1236 Trzin, Slovenija

Lastnosti

Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo
Simptom imunski sistem
Vsebnost vitamin C

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0