Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Prim Fisioprim Gel v stiku z arniko proti buškam, 40 g Nazaj

8434048417339 860586 860586
Šifra SKU: 860586
Prim Fisioprim Gel v stiku z arniko proti buškam, 40 g
InStock
Na zalogi
9,99 €
-0%
9,99 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prim Fisioprim gel v stiku z arniko proti buškam je nepogrešljiv del vsakega kompleta prve pomoči za otroke, predvsem v starosti, ko so med igro pogosteje nagnjeni k padcem.

Podrobnosti izdelka

Prim Fisioprim GEL s svojimi naravnimi sestavinami (arnika + vražji krempelj + lobodika) osveži in pomirja, ublaži občutek bolečine in zmanjša možnost nastanka bušk in modric. Zaradi majhnosti ga lahko nosimo v torbici, ki bo otroku pri odrgnjenem kolenu na igrišču v hipu ublažil bolečino in zmanjšal možnost nastanka bušk in modric. Gel v stiku nežno podrgnite po želenem predelu. Nanos ponovite tolikokrat, kot je potrebno. Ob nežnem nanosu na prizadeto mesto povzroči prijeten občutek, ki pomiri kožo. 

Dermatološko testirano in odobreno s strani pediatrov. Enostavna in varna uporaba. Primerno za otroke od 3. meseca starosti dalje.

Sestavine (INCI): 
Propylene Glycol, Aqua, Palmitic Acid, Stearic Acid, Hydroxyethylcellulose, Harpagophytum Procumbens Root Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Sodium Hydroxide, Arnica Montana Flower Extract, Potassium Sorbate  

Opozorila: 
Samo za zunanjo uporabo. Ne nanašajte na razdraženo kožo ali odprte rane. Izogibajte se stiku z očmi in sluznico. Izdelka ne zaužijte. Če se pojavi draženje kože ali kakršen koli neželeni učinek, takoj prenehajte z uporabo. Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 3 mesecev. Hraniti zunaj dosega otrok.

Neto količina:
40 g

Prolat d.o.o., Praproče 9a, 8210 Trebnje 

Lastnosti

Vrsta izdelka Kozmetika
Vsebnost arnika
Oblika gel
Simptom otekline

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0