Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%
NOW

NOW Tekoči Melatonin, 59 ml Nazaj

NOW 733739032614 315594 315594
Šifra SKU: 315594
NOW Tekoči Melatonin, 59 ml
InStock
Na zalogi
19,98 €
-0%
19,98 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Melatonin je telesu lastni hormon, ki naravno nastaja v češeriki.

Podrobnosti izdelka

V krvni obtok vstopa v ritmih, kar pomeni, da so njegove koncentracije v krvi najvišje ponoči, tekom dneva pa se znižajo. V našem telesu se prične sproščati pod vplivom teme, zato ga imenujemo tudi nočni ali spalni hormon. 

Dnevna ali umetna svetloba pa zmanjšata njegovo produkcijo in izločanje. Vsebuje sladkor in sladilo.

Vegetarijanska/veganska formula.

Priporočen dnevni odmerek: 
2 kapljici tik pred spanjem. Kapljice zaužijte samostojno ali pa jih dodajte v vašo najljubšo pijačo. Pred uporabo dobro pretresite.

Sestava:

2 kapljici

Melatonin

0,3 mg

Pakiranje zadostuje za 660 dni.

Sestavine: 
deionizirana voda, rastlinski glicerol, fruktoza, sladilo: ksilitol, alkohol iz sladkornega trsa (6 %), melatonin, arome, konzervans (kalijev sorbat), kislini: citronska kislina, jabolčna kislina, limonino olje (Citrus limon).

Brez glutena. Ni proizvedeno iz pšenice, soje, mleka, jajc, rib ali lupinarjev. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Vsebuje alkohol. Ni primerno za otroke, nosečnice in doječe matere ter mladostnike in mlajše od 18 let. Samo za zdrave odrasle pred spanjem. 

Lahko povzroči zaspanost. V kolikor občutite zaspanost ali omotičnost, ne vozite ali upravljajte s stroji in ne opravljajte dejavnosti pri katerih je potrebna pozornost in bi zaspanost lahko pomenila varnostno težavo. Ne uživajte skupaj z alkoholnimi pijačami, med vožnjo ali upravljanjem z delovnimi stroji, odsvetuje se tudi vožnja in upravljanje z delovnimi stroji v roku petih ur po zaužitju. Osebe, ki jemljejo zdravila (še posebej pomirjevala in antidepresive ter druge izdelke z uspavalnimi lastnostmi) ali imajo zdravstvene težave (vključno z depresijo, motnjami razpoloženja, vedenja ali osebnostnimi motnjami, astmo, vnetnimi ali avtoimunskimi boleznimi, visokim krvnim tlakom in epilepsijo), naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Jemanje melatonina se ne priporoča v kombinaciji s sinteznimi ali naravnimi snovmi, ki imajo pomirjevalne ali uspavalne lastnosti. Ker še ni zadostnih podatkov o dolgotrajni varnosti, jemljite melatonin le občasno.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Neto količina:
59 ml

Dobavitelj:
Bimedia d.o.o., Cesta 2, 1312 Videm-Dobrepolje, Slovenija

Lastnosti

Oblika tekočina

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0