Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%
NOW

NOW NAC 600 mg s selenom in molibdenom, 100 vegetarijanskih kapsul Nazaj

NOW 733739000859 315595 315595
Šifra SKU: 315595
NOW NAC 600 mg s selenom in molibdenom, 100 vegetarijanskih kapsul
InStock
Na zalogi
27,90 €
-0%
27,90 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

N-acetil-L-cistein (NAC) je stabilna oblika neesencialne aminokisilne L-cistein.

Podrobnosti izdelka

Molibden ima vlogo pri presnovi aminokislin, ki vsebujejo žveplo.

Selen ima vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Priporočen dnevni odmerek:
1 kapsula dnevno.

Sestava:

1 kapsula

PDV*

Selen

25µg

46%

Molibden

50µg

100%

N-acetil-L-cistein (NAC)

          Od tega: L-cistein

600 mg

444,3 mg

/

/

*Priporočen dnevni vnos/PDV ni določen

Pakiranje zadostuje za 100 dni.

Sestavine: 
N-acetil-L-cistein (NAC), kapsula (hidroksipropilmetil celuloza), sredstvo proti sprijemanju: stearinska kislina rastlinskega izvora, antioksidant: citronska kislina, L-selenmetionin, natrijev molibdat.

Brez glutena. Ni proizvedeno iz pšenice, soje, mleka, jajc, rib, lupinarjev in oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Izdelek je namenjen zdravim odraslim osebam. Ni primeren za nosečnice in doječe matere. Če imate kakršnekoli bolezni ali zdravstvene težave ali jemljete zdravila, uporabo izdelka odsvetujemo. Pri pojavu preobčutljivosti takoj prenehajte z uporabo izdelka in se posvetujte z zdravnikom. Preobčutljivost se lahko kaže kot glavobol, zvišana telesna temperatura, vnetje sluznice v ustni votlini, hitrejši srčni utrip, znižan krvni tlak, srbenje, nastajanje izpuščajev (koprivnica), kožni izpuščaj, generalizirani (razširjen) izpuščaj, večinoma boleča, huda oteklina spodnjih plasti kože, predvsem po obrazu.

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Shranjevanje: 
po odprtju shranjujte na temperaturi do 25°C in na suhem mestu. Ne zaužijte sredstva za ohranjanje svežine, pustite ga v plastenki, dokler ni prazna. Embalaža naj bo vedno tesno zaprta. Ko je izdelek izpostavljen zraku lahko naravno nekoliko spreminja barvo ali pa se pojavijo lise, vendar to ne vpliva na kvaliteto izdelka. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Izdelek NOW NAC 600 mg, 100 veg. kapsul je bil predmet razvrstitvenega postopka na JAZMP in po odločbi  št. 143/2022-11 ne spada med zdravila, zato se lahko zakonito daje v promet kot prehransko dopolnilo.

Neto količina:
100 vegetarijanskih kapsul (76,6 g)

Dobavitelj:
Bimedia d.o.o., Cesta 2, 1312 Videm-Dobrepolje, Slovenija

Lastnosti

Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo
Vsebnost selen
Oblika tablete

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0