Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Herpatch serum za herpes, 5 ml Nazaj

5425012531017 556378 556378
Šifra SKU: 556378
Herpatch serum za herpes, 5 ml
InStock
Na zalogi
12,22 €
-0%
12,22 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Herpatch serum za herpes, rano vlaži, ščiti in pospešuje celjenje. 

Podrobnosti izdelka

Herpatch serum za herpes je inovativna in učinkovita rešitev, ki hitro in enostavno ublaži neprijetne simptome herpesa na ustnicah. S priročnim aplikatorjem v obliki tube se serum nanese neposredno na oboleli predel. Po nanosu se bo beli serum aktiviral in čez rano ustvaril prozoren obliž. Učinek boste opazili takoj. Poleg zaščite kože pred izsušitvijo, ta fizični ščit popolnoma prekrije herpes. Tako je manj zaznaven, obenem pa zmanjša nelagodje, ki ga občutite ob izbruhu herpesa. Izboljšana formula Herpatch seruma za herpes vsebuje aktivni kisik, ki je dokazano ključna sestavina za pospešitev procesa celjenja.

Namen uporabe: 
Herpatch serum za herpes je medicinski pripomoček v obliki seruma, ki je namenjen zmanjšanju občutljivosti in pospeševanju celjenja herpesa, saj s tvorbo mehanske bariere vzdržuje mikrookolje prizadetega predela kože.

Navodilo za uporabo: 

  • Pred uporabo poskrbite, da so vaše roke čiste in suhe.
  • Umijte ali sperite poškodovano območje. 
  • Nežno nanesite majhno količino seruma na herpes, da popolnoma prekrijete oboleli predel in rob neobolele kože okoli herpesa. Tubo po vsaki uporabi zaprite. 
  • Beli serum po nekaj minutah preko herpesa tvori zaščitni, transparentni film. 
  • V kolikor je potrebno, lahko serum ponovno nanesete vsake 3–4 ure, dokler herpes popolnoma ne izgine. Če je potrebno, lahko film odstranite s toplo vodo.
  • Herpatch serum za herpes lahko uporabljate v vseh fazah nastanka herpesa. Priporočljivo ga je uporabiti že ob prvih znakih nastanka.

Previdnostni ukrepi:
Uporabite majhno količino Herpatch seruma za herpes pri vsakem nanosu. Nastalega filma na herpesu ne smete odlepiti brez predhodne navlažitve s toplo vodo, saj lahko s tem poškodujete in odprete površinsko plast herpesa. Uporabite toplo vodo, da odstranite ostanek seruma iz vaših rok. Če herpes na ustnicah in/ali simptomi ne izgine(jo) po 12 dneh uporabe izdelka, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. 

V primeru resnega imunskega obolenja izdelka ne uporabljajte. Izogibajte se zaužitju izdelka. 

Samo za zunanjo uporabo. Izdelka ne uporabljajte, v ustni votlini, očeh, na sluznici ali za zdravljenje genitalnega herpesa. 

Če ste noseči ali dojite, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Pri otrocih, mlajših od 12 let, je priporočljiva uporaba pod nadzorom odraslih. Pri otrocih, mlajših od 4 let, se pred uporabo posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte, če je embalaža poškodovana. Če pride pri nanašanju do preobčutljivostne reakcije ali občutite nelagodje, prenehajte uporabljati izdelek. V primeru preobčutljivosti na katero koli od sestavin, izdelka ne uporabljajte. 

Priporočamo, da izdelka, zaradi možnosti prenosa okužb, ne uporabljate skupaj z drugimi osebami. Izogibajte se stiku aplikatorja z izcedkom iz herpesa. V primeru stika aplikatorja z izcedkom, obrišite aplikator s papirnatim robčkom. Po odprtju je rok uporabe 3 mesece. Izdelek shranjujte na suhem in hladnem mestu, stran od neposredne sončne svetlobe. Izdelka ne izpostavljajte vročini, iskram in odprtemu ognju. Ne shranjujte v hladilniku.

Neto količina: 
5 ml

Sestavine:
Voda, denaturirani alkohol, stiren/akrilat kopolimer, polivinilni alkohol, glicerol, beta-glukan, glicerol (in) voda (in) perfluorodekalin (in) olje semen jojobe (Simmondsia chinensis) (in) saharoza palmitat (in) glikosfingolipidi (in) ksantanska guma (in) natrijev benzoat (in) kalijev sorbat, porfiridij polisaharid, cinkov sulfat.

Proizvajalec: 
Sylphar NV Xavier De Cocklaan 24 - 9831 Deurle – Belgija

Zastopnik za Slovenijo: 
OPH Oktal pharma d.o.o, Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljna - Črnuče

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0