Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Waya StopReflux, peroralna suspenzija, 14 vrečk Nazaj

Waya 3831061013886 549001 549001
Šifra SKU: 549001
Waya StopReflux, peroralna suspenzija, 14 vrečk
InStock
Na zalogi
10,99 €
-0%
10,99 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

WAYA® StopReflux lajša simptome gastroezofagealnega refluksa, kot so: zgaga, zgaga med nosečnostjo, refluks želodčne kisline, vnetje požiralnika, ki ga povzroča refluks, težave pri požiranju in boleče požiranje.

Podrobnosti izdelka

WAYA® StoReflux tekoča peroralna suspenzija je medicinski pripomoček za lajšanje simptomov gastroezofagealnega refluksa, kot so: zgaga, zgaga med nosečnostjo, refluks želodčne kisline, vnetje požiralnika, ki ga povzroča refluks, težave pri požiranju in boleče požiranje. Zahvaljujoč sinergijskemu delovanju sestavin mehansko preprečuje refluks v manj kot treh minutah, lajša zgago ter ščiti in celi sluznico (učinek hialuronske kisline in hondroitin sulfata).

Kaj vsebuje in kako deluje:
Vsebuje magnezijev alginat, karbonate, bikarbonate, hialuronsko kislino in hondroitin sulfat. Učinek doseže mehansko. Ko vsebina pride v stik s kislim pH v želodcu, magnezijev alginat tvori gel. Medtem karbonati sprostijo ogljikov dioksid, ki omogoči gelu, da se dvigne in ustvari čep, ki je fizična pregrada, ta pa prepreči refluks (dvigovanje) želodčnega soka v požiralnik. Karbonat in bikarbonat hkrati pomagata zniževati kislost v želodcu. Poleg tega hialuronska kislina in hondroitin sulfat ščitita in obnavljata sluznico.

Prednost izdelka WAYA® StopReflux je tudi, da ne vsebuje natrijevega alginata ampak magnezijev alginat, zato je varen za uporabo tudi pri bolnikih, ki morajo zmanjšati vnos natrija.

Navodila za uporabo:
Uživanje je primerno za odrasle in otroke, starejše od 12 let: vsebino ene vrečice zlijte neposredno v usta po glavnih obrokih in pred spanjem oz. po navodilu zdravnika.

Pred tem vrečico pretresite in vsebino zaužijte takoj po odprtju. WAYA® StopReflux vrečice lahko uporabite kadarkoli med dnevom.

Najbolje delujejo, če po njihovem zaužitju 30 minut ne uživate druge hrane ali pijače. Trajanje uporabe je lahko odvisno od trajanja simptomov. Ne uporabljajte dlje kot 30 dni. Če se simptomi ne izboljšajo, poiščite zdravniško pomoč. Izdelek lahko uporabljate dlje časa, če je to potrebno za zdravljenje.

Opozorila:
WAYA® StopReflux vrečice so namenjene samo za peroralno uporabo. Izdelka ne uporabljajte, če ste preobčutljivi ali alergični na eno ali več sestavin. Pred uporabo izdelka med nosečnostjo ali pri otrocih, mlajših od 12 let, se posvetujte z zdravnikom. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Izdelka ne uporabljajte, če so pakiranje ali vrečice poškodovani. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti. Izdelek uporabljajte v skladu z navodili. Če jemljete zdravila, se pred uporabo WAYA® StopReflux vrečic posvetujte z zdravnikom. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Vrečic po uporabi ne zavrzite v okolje.

Neželeni učinki:
Z uporabo WAYA® StopReflux vrečic ni povezanih nobenih neželenih učinkov. Dosedanje raziskave ne kažejo nobene občutljivosti ali neželenih dogodkov. Če se pojavijo neželeni učinki, se posvetujte z zdravnikom.

Glavne sestavine:
Magnezijev alginat, kalcijev karbonat, kalijev bikarbonat, natrijev hialuronat, hondroitin sulfat.

Sestava:
Voda, magnezijev alginat, kalcijev karbonat, kalijev bikarbonat, natrijev hialuronat, hondroitin sulfat, arome; konzervansi: metil p-hidroksibenzoat (metilparaben), etil p-hidroksibenzoat (etilparaben); sladila: steviol glikozidi, sukraloza.

Brez glutena. Brez laktoze.

Neto količina:
14 vrečic (tekoča peroralna suspenzija), z enim odmerkom po 10,8 g.

Medis d.o.o., Brnčičeva ulica 1, 1001 Ljubljana Črnuče, Slovenija

Lastnosti

Vrsta izdelka Medicinski pripomoček
Simptom zgaga
Vsebnost hialuronska kislina
Oblika suspenzija
Mestouporabe želodec

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0