Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Prim Aqtivo Sport Opora za gleženj s silikonom vel.L P705 , 1kos Nazaj

PRIM 555567 555567 555567
Šifra SKU: 555567
Prim Aqtivo Sport Opora za gleženj s silikonom vel.L P705 , 1kos
InStock
Na zalogi
28,99 €
-0%
28,99 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Ščiti mišice in sklepe pred obremenitvijo, spodbuja krvni obtok in zmanjšuje vibriranje mišic. Je oblazinjena in ima mehak predel na nartu in peti.

Podrobnosti izdelka

Prim Aqtivo Sport Opora za gleženj s silikonom P705 je športna opora z vgrajenimi fleksibilnimi 3D vlakni, ki nudi nežno in učinkovito kompresijo med aktivnostmi. Ščiti mišice in sklepe pred obremenitvijo, spodbuja krvni obtok in zmanjšuje vibriranje mišic. Je oblazinjena in ima mehak predel na nartu in peti.

Opora je anatomsko oblikovana, zato omogoča varnejše prileganje in večjo svobodo gibanja. Mehko območje na nartu in peti omogoča popolno udobje in uporabo skozi ves dan.

Anatomska blazinica s silikonom pomaga pri centriranju, razpršitvi napetosti in zmanjšanju obremenitve gležnja. Ščiti pred preobremenitvijo in zmanjša tveganje za poškodbe. Skupaj s kompresijsko tkanino prispeva k zmanjšanju vnetij in modric.

Opora je brezšivna in nudi še večje udobje, brez tiščanja in drgnjenja.

Indikacije: 
Stabilizacija in kompresija po manjših poškodbah gležnja, lažja oblika artroze in artritisa gležnja, manjše poškodbe, nestabilnost, blažji zvini, sklepni izlivi, kronično draženje, postoperativno draženje in draženje po poškodbi, oslabelost vezi, preventivna uporaba pri športnih in delovnih aktivnostih, proprioceptivna stimulacija.

Velikost L (obseg 23-26 cm).          

Vsi elastični povoji Aqtivo so zasnovani za maksimalno zračnost in vključujejo tkanino AirQuick, ki hitro absorbira in odvaja vlago navzven ter omogoča neprekinjen pretok zraka. Suha koža, popolno udobje.    

Elastične opore Aqtivo Sport, strukturirane iz lahkih in prožnih 3D vlaken, se prilagajajo kot druga koža ter zagotavljajo mehko in blagodejno kompresijo med športno vadbo.
Njihova selektivna kompresijska področja ščitijo mišice in sklepe pred preobremenitvami, dajejo prednost prekrvavitvi in povečajo raven propriocepcije za boljše športne rezultate. 
Elastične opore Aqtivo Sport so zasnovane za kar največjo zračnost in vključujejo tkanino AirQuick, ki hitro absorbira in odvaja vlago navzven ter omogoča neprekinjen pretok zraka.

Katera velikost je prava zame?

S (17-20 cm)

M (20-23 cm)

L (23-26 cm)

 

Vzdrževanje:
Pred pranjem zaprite vse mikro ježke. Za čiščenje ne uporabljajte alkohola ali topil. Prepričajte se, da na izdelku ni ostankov detergenta. Izperite z veliko količino vode.
Po pranju uporabite brisačo ali krpo, da vpijete odvečno vodo iz izdelka in pustite, da se osuši na sobni temperaturi. Ne izpostavljajte ga neposrednim virom toplote in ne obesite ga neposredno na soncu.

Opozorila: 
Prekomerna kompresija lahko povzroči intoleranco, zato priporočamo prilagoditev kompresije na optimalno stopnjo. Za njegovo prilagoditev namestite izdelek v ustrezen del sklepa tako, da bo poravnan oziroma prilagojen zaporedju gibanja mišic. Izdelek ne sme povzročati motenj ali nelagodja pri uporabi. Na podpornih območjih s pritiskom koža ne sme biti poškodovana ali preobčutljiva. Opore ne nosite med kopanjem, tuširanjem ali plavanjem. Ježka ne smete prilepiti na izdelke, saj lahko strga in uniči tkanino, zato ga morate prilepiti na površino traku, ki je posebej oblikovana zanj.

Prolat d.o.o., Praproče 9a, 8210 Trebnje, Slovenija

Prim S.A, Španija

Lastnosti

Vrsta izdelka Medicinski pripomoček
Simptom poškodba
Mestouporabe gležnji

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0