Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Prim Mottio Podpora za pogačico T129 Nazaj

PRIM 555572 555572 555572
Šifra SKU: 555572
Prim Mottio Podpora za pogačico T129
InStock
Na zalogi
27,00 €
-0%
27,00 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prim Mottio Podpora za pogačico T129 je športna opora z anatomsko infra-patelarno blazinico, ki razbremeni kite in povzroči masažni učinek na predelu pod kolenom.

Podrobnosti izdelka

Prim Mottio Podpora za pogačico T129 je športna opora z anatomsko infra-patelarno blazinico, ki razbremeni kite in povzroči masažni učinek na predelu pod kolenom. Lajša prekomerno obremenitev pogačice med športno aktivnostjo. S 100% silikonsko anatomsko podlogo z masažnim učinkom in sistemom proti zdrsu.

Ima dvojni elastični trak za dinamično prilagajanje kompresije. Zračna brezšivna tkanina zagotavlja maksimalno udobje pri uporabi. Je hipoalergen (ne vsebuje lateksa).

Indikacije: 
Osgood-Schlatterjev sindrom, tendinitis pogačice (skakalčevo koleno), hondromalacija pogačice.

Vzdrževanje:
 Pred čiščenjem prilepite vse mikro ježke na trak in odstranite silikonsko blazinico. Samo za ročno pranje. Ne uporabljajte belila. Ne sušite v sušilnem stroju. Ne uporabljajte kemičnega čiščenja. Po pranju uporabite brisačo ali krpo, da vpijete odvečno vodo iz izdelka in pustite, da se osuši na sobni temperaturi. Izdelka ne obešajte, ne likajte in ne izpostavljajte neposrednim virom toplote kot so peči, grelci, radiatorji itd. ter ga ne neposredno izpostavljajte soncu.

Opozorila: 
Čeprav opora ni za enkratno uporabo, jo lahko uporablja le en pacient. Izdelka ne uporabljajte ponovno pri drugih bolnikih. Na podpornih območjih s pritiskom, koža ne sme biti poškodovana ali preobčutljiva. Hranite izven dosega otrok. Opore ne nosite med kopanjem, tuširanjem ali plavanjem.

Pakiranje:
1 kos

Prolat d.o.o., Praproče 9a, 8210 Trebnje, Slovenija

Prim S.A, Španija

Lastnosti

Mestouporabe kolena
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček
Oblika trak

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0