Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-10%

Mediblink Hladilno-toplotna blazinica z ovojno vrečko M127 S 11x12 cm Nazaj

Mediblink 535416 535416 535416
Šifra SKU: 535416
Mediblink Hladilno-toplotna blazinica z ovojno vrečko M127 S 11x12 cm
InStock
Na zalogi
6,30 €
-10%
5,67 €
5,67 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Zagotavljanje toplo-hladne terapije za različne prizadete predele.

Podrobnosti izdelka

Namen uporabe: 
Zagotavljanje toplo-hladne terapije za različne prizadete predele.
Mediblink Hladilno-toplotna blazinica M127 se uporablja za zagotavljanje hladno-tople terapije za različne prizadete predele.

 Nudi takojšnje olajšanje v primeru bolečih mišic, zvinov, artritisa, oteklin ali pikov insektov. Ohlajena ali segreta ohrani temperaturo vsaj 20 minut. 

Hladi se v zamrzovalniku ali hladilniku. Greje se v mikrovalovni pečici ali v vroči vodi. Upogibljiva je tudi, ko jo vzamete iz zamrzovalnika, zato omogoča takojšnjo uporabo. 
Ovojna vrečka je priložena. Za večkratno uporabo.

Hladna terapija:
Uporaba pri fizikalni terapiji za krvavitve ob poškodbah, vročinski kapi, srbenju, glavobolu, opeklinah, utrujenosti, zvinih, nategih, udarcih in modricah, zobobolu in drugih vrstah bolečin. Blazinico shranjujte v zamrzovalniku ali hladilniku. Blazinico pred uporabo vsaj 2 uri hranite v zamrzoval¬niku, lahko pa eno blazinico ves čas hranite v hladilni¬ku, da jo lahko vedno takoj uporabite. Hladno blazinico zavijte v ovojno vrečko, brisačo ali krpo in jo položite na prizadeto mesto.

Topla terapija:
Blazinico segrejte v mikrovalovni pečici ali v vroči vodi. Za lajšanje revmatičnih bolečin, nevropatskih bolečin, išiasa, bolečin v hrbtenici, za zmanjšanje brazgotinjenja sluznice po opera¬cijah, za zdravljenje artritisa, bolečin, ki jih povzročajo preobremenitve, pri ote¬klinah in okrevanju po poškodbah, krčih, bolečinah v hrbtu, otrdelem vratu, bolečinah v križu, menstrualnih bolečinah, za ohranjanje toplote pri nizkih temperaturah.

Segrevanje blazinice v mikrovalovni pečici:
Blazinico postavite v mikrovalov¬no pečico in izberite visoko moč delovanja. Ker se mikrovalovne pečice razlikujejo, boste za želeno tempe¬raturo blazinico segrevali različno dolgo. Čas segrevanja ustrezno prilago¬dite. Toplo blazinico zavijte v ovojno vrečko, brisačo ali krpo in jo položite na prizadeti predel.

Segrevanje blazinice v vroči vodi:
V posodi segrejte vodo, da zavre. Posodo odstavite z ognja. Blazinico postavite v vročo vodo za od 8 do 10 minut. Blazinico odstranite iz vode. Preverite njeno temperaturo. Če je prevroča, pustite, da se nekoliko ohladi. Ko doseže želeno temperaturo, blazinico zavijte v ovojno vrečko, brisačo ali krpo. Položite na prizadeti predel.
Čiščenje: Operite s toplo vodo in po potrebi uporabite sredstvo za pomivanje posode. Blazinico obrišite do suhega s čisto brisačo.

Opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Preden blazinico položite na golo kožo, jo zavijte v ovojno vrečko, v brisačo ali krpo. Ne uporabljajte za namene, za katere izdelek ni predviden. Pregrevanje ali predolga uporaba lahko povzročita poškodbe. Ne polagajte na občutljivo kožo, neobčutljivo kožo odprte rane. 
Če je blazinica poškodovana, prenehajte z uporabo.

Prolat d.o.o., Praproče 9a, 8210 Trebnje, Slovenija

Lastnosti

Vrsta izdelka Medicinski pripomoček
Simptom bolečina
Oblika medicinski pripomoček
Mestouporabe telo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0