Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

DESDERMAN CARE razkužilo za roke plastenka, 100ml Nazaj

Schulke 4032651977123 609001 609001
Šifra SKU: 609001
DESDERMAN CARE razkužilo za roke plastenka, 100ml
InStock
Na zalogi
4,38 €
-0%
4,38 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Desderman care je alkoholna raztopina za higiensko in kirurško dezinfekcijo rok.

Podrobnosti izdelka

Opis izdelka
Desderman care je alkoholna raztopina za higiensko in kirurško dezinfekcijo rok. Desderman care ima širok spekter delovanja saj deluje na bakterije, glive in viruse. Desderman care zagotavljata odličen občutek na koži z inovativno formulo Pro-pantenol kompleks + vitamin E. Negovalni učinek je na izdelku klinično potrjen s študijo kompatibilnosti kože ( DermaTronnier, 2017). Ostanka aktivne snovi po dezinfekciji na koži ni. Izdelek je primeren za pogosto uporabo.

Aktivna snov:
 100 g raztopine vsebuje 89,1 g etanol 96 % (v/v). 

Navodila za uporabo: 
Za higiensko razkuževanje rok: Vtrite 3 ml razkužila v suhe roke ter ga po potrebi še dodajte. Roke morajo biti navlažene celoten čas razkuževanja: 30 s. Kirurško razkuževanje rok: Vtrite 2 × 5 ml razkužila v suhe roke in podlakti ter ga po potrebi še dodajte. Roke morajo biti navlažene z razkužilom celoten čas razkuževanja: 90 s (1,5 min.) Ves čas trajanja vtiranja mora koža biti vlažna, kar omogoča zadostna količina Desderman care raztopine.

Posebni varnostni ukrepi: 
NEVARNO: Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščene- mu obratu za odstranitev odpadkov. Varovati pred mrazom, toploto in sončno svetlobo. Hraniti pri sobni temperaturi v originalnem zabojniku.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo. Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Neto količina:
100 ml plastenka z ozkim izlivnikom.

Proizvajalec:
 Schülke & Mayr GmbH, Robert-Koch-Str. 2, DE- 22851 Norderstedt, tel. +49 40/521 00-666

 Zastopnik za Slovenijo:
 OPH Oktal pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, Ljubljana - Črnuče, tel: 01/ 519 29 22

Lastnosti

Mestouporabe roke
Vrsta izdelka Biocidni proizvod
Simptom dezinfekcija
Oblika tekočina

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0