Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Femifert kapsule, 20 kapsul Nazaj

Dr. Gorkič 3830026960470 387380 387380
Šifra SKU: 387380
Femifert kapsule, 20 kapsul
InStock
Na zalogi
20,93 €
-0%
20,93 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

FEMIFERT je prehransko dopolnilo z D-kiro-inozitolom in folno kislino. FEMIFERT pomaga pri ohranjanju metabolnega in hormonskega ravnovesja pri ženskah v rodni dobi.

Podrobnosti izdelka

Femifert je prehransko dopolnilo, ki vsebuje D-kiro-inozitol, folno kislino, cinkov glukonat, vitamin B6, vitamin B12, suhi izvleček semen navadnega lana (standardizirano na 20 % lignanov), Ipomea batatas, Lagerstroemia speciosa (banaba). 
Cink ima vlogo pri plodnosti in razmnoževanju ter pri  presnovi makrohranil in maščobnih kislin. Vitamin B6 ima vlogo pri urav- navanju delovanja hormonov. Izvleček Lagerstroemia speciosa pomaga  ohranjati normalno raven glukoze in pripomore k njeni normalni presnovi. Te snovi so pomembne za ohranjanje fiziološkega ravnovesja pri ženskah v rodni dobi.

Patentirana formula vsebuje D-kiro-inozitol, folno kislino, vitamin B6, ki ima vlogo pri delovanju hormonov in cink, ki ima vlogo pri plodnosti. Vsebuje tudi edinstveno kombinacijo rastlinskih izvlečkov, med drugim izvleček listov banabe, ki pomaga ohranjati normalno raven glukoze in pripomore k njeni normalni presnovi.

Patentirana formula vsebuje tudi edinstveno kombinacijo rastlinskih izvlečkov:
 izvleček iz semen navadnega lana (standardizirano na 20 % lignanov),
 izvleček iz gomoljev sladkega krompirja (Ipomea batatas) in
 izvleček iz listov banabe (Lagerstroemia speciosa), ki pomaga ohranjati normalno raven glukoze in pripomore k njeni normalni presnovi.

Uporaba:
Priporočljivo je zaužiti 1 kapsulo na dan. Za najboljše rezultate se priporoča 6-mesečno uživanje. Izdelek se lahko vzame kadarkoli čez dan. Primerno za ženske. V primeru nosečnosti in dojenja, je priporočljivo, da se posvetujete z zdravnikom.

Vsebnost:

Sestavine:V 1 kapsuli:%PDV*
D-kiro-inozitol100 mg-
Izvleček iz semen navadnega lana
- od tega: Lignani
80 mg
16 mg
-
Izvleček gomolja sladkega krompirja (Ipomea batatas)80 mg-
Izvleček iz listov banabe80 mg-
Cink6,25 mg62,5%
Vitamin B63,00 mg 214%
Folna kislina400 μg200%
Vitamin B123,75 μg150%

*Priporočeni dnevni vnos

Sestavine(INCI):
D-kiroinozitol, folna kislina, cinkov glukonat, vitmain B6, vitamin B12, suhi izvleček navadnega lana (standardizirano na 20% lignanov), izvleček gomolja sladkega krompirja (Ipomea batatas), izvleček iz listov banabe (Lagerstroemia speciosa).

Neto količina:
 20 kapsul (11g)

Opozorila:
Priporočena dnevna količina se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Nosečnice in doječe matere naj se o uporabi izdelka posvetujejo z zdravnikom. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Po uporabi embalaže ne odvrzite v okolje. V primeru nosečnosti in dojenja, je priporočljivo, da se posvetujete z zdravnikom. Na temperaturi do 25 °C, na suhem mestu ter stran od neposredne sončne svetlobe in toplotnih virov.

Proizvajalec:
 Claride Pharma SRL, Italija

Distributer: 
DR. GORKIČ d.o.o., Obrtniška 11, 1370 Logatec.

Lastnosti

Vsebnost cink, folna kislina, vitamin B6
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo
Oblika kapsule

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0