Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

MEDIBLINK Kineziološki trak moder 5 cm x 5 cm M131 Nazaj

Mediblink 551625 551625 551625
Šifra SKU: 551625
MEDIBLINK Kineziološki trak moder 5 cm x 5 cm M131
InStock
Na zalogi
11,99 €
-0%
11,99 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

• Za podporo in stabilnost mišicam in sklepom
• Pomaga pri okrevanju in izboljšanju fizičnega stanja mišic in sklepov
• Idealen za športne aktivnosti
Hipoalergen (brez lateksa)
Vrhunsko japonsko lepilo
• Izjemno zračen
• Dimenzija: 5 cm x 5 m
• Barva: modra

Podrobnosti izdelka

Kineziološki trak se lahko uporablja kot pomoč pri naravnem procesu zdravljenja, v rehabilitaciji in športni medicini. Z izboljšanjem delovanja mišic in stabilnosti sklepov trak pomaga tudi pri lokalni limfni cirkulaciji. Pravilna uporaba kineziološkega traku zagotavlja podporo in stabilnost mišicam in sklepom brez omejevanja njihovega naravnega gibanja ter lahko pomaga pri okrevanju in izboljšanju fizičnega stanja. Napetost, ki jo uporablja kineziološki trak, deluje tudi bližje površini, začenši s povrhnjico, zmanjša intersticijski tlak v vnetem predelu pod njo in pomaga pri lajšanju bolečine, ki nastane zaradi stiskanja, ter spodbuja limfno drenažo.

Gre za povsem naravno protibolečinsko terapijo, katere se poslužujejo predvsem športniki in posamezniki v rehabilitacijskih programih, razširjeni pa so tudi med posamezniki, ki se s športnimi aktivnostmi ukvarjajo ljubiteljsko, torej v prostem času.

Uporabo kinezioloških trakov priporočajo fizioterapevti po vsem svetu.

Kineziološki trak podpira sklepe in mišično tkivo, pomaga pri opravljanju določenih gibov, lajša bolečine, pospeši okrevanje poškodovanih mišic, vezi in sklepov, deluje preventivno pred poškodbami, preprečuje nabiranje mlečne kisline ter pospešuje ali zavira mišično krčenje.

Mediblink kineziološki trak M131 je idealen za športne aktivnosti in hipoalergen (ne vsebuje lateksa). Zaradi vrhunskega japonskega lepila je obstojen tudi v ekstremnih razmerah in v vodi. Je izjemno zračen (sestavljen je iz 95% bombaža in 5% elastana).

Navodila za uporabo: Kineziološki trak odrežite na želeno dolžino. Trak ustrezno namestite glede na obravnavani del telesa in želeni učinek. Pri tem pazite, da je koža pod trakom gladka in napeta. Trak lahko pustite na mestu več dni.

Opozorila: V primeru preobčutljivosti prekinite uporabo ali omejite čas uporabe. Namenjeno za enkratno uporabo (samo za enega uporabnika). Hranite izven dosega otrok. V primeru hudih poškodb se pred uporabo pripomočka posvetujte z zdravnikom.

Prolat d.o.o., Praproče 9a, 8210 Trebnje, Slovenija

 

 

Lastnosti

Uporaba mišice
Mestouporabe mišice
Simptom mišice
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček
Oblika trak

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0