Prva stran - POIŠČITE IZDELEK

SYSTANE HYDRATION brez konzervansov, kapljice za oči 10 ml Nazaj

Systane 460065 460065 460065
Šifra SKU: 460065
SYSTANE HYDRATION brez konzervansov, kapljice za oči 10 ml
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
15,96 €
-0%
15,96 €

Systane HYDRATION vlažilne kapljice za oko BREZ KONZERVANSOV nudijo dolgotrajno olajšanje simptomov suhega očesa bolnikom s kroničnimi simptomi in povrnitev očesnega zdravja bolnikom po operaciji.

Podrobnosti izdelka

NAVODILO ZA UPORABO:
Systane HYDRATION BREZ KONZERVANSOV vlažilne kapljice za oko vkapajte  v oko in pomežiknite. Če se med nošenjem kontaktnih leč pojavi manjše draženje, neprijeten občutek ali zamegljen vid, vkapajte 1 ali 2 kapljici v oko in 2-krat ali 3-krat pomežiknite.

SESTAVINE(INCI):
polietilenglikol 400, propilenglikol, hidroksipropilgvar, Na citrat, sorbitol, aminometilpropanol, borova kislina, K borat, kalijev klorid, natrijev klorid, diNa EDTA, hialuronska kislina in prečiščena voda.

OPOZORILO:
Pomembno je, da upoštevate navodila svojega oftalmologa in vsa navodila za pravilno uporabo izdelka. Če imate stalno neprijeten občutek v očesu, prekomerno solzenje, spremembe vida ali rdečino očesa, se posvetujte s svojim oftalmologom, saj bi vaše težave lahko postale resnejše. Ne namakajte ali razkužujte svojih leč v Systane vlažilnih kapljicah za oko, ker lahko pride do očesnega draženja.  Kontaminacijo preprečite tako, da se s kapalko nikoli ne dotaknete nobene površine. Po uporabi plastenko spet zaprite s pokrovčkom. Shranjujte pri sobni temperaturi. Ko ni v uporabi, mora biti plastenka tesno zaprta. Uporabite pred datumom izteka roka uporabnosti, ki je označen na izdelku. Tri mesece po prvem odpiranju zavrzite morebitno preostalo raztopino. Kapljice shranjujte nedosegljivo otrokom.

BLAGOVNA ZNAMKA:
Systane

NETO KOLIČINA:
10ML

Proizvajalec: Alco-Alcon.
Država porekla: Združene države Amerike.
Lokalni predstavnik: Carso d.o.o., Litostrojska 46a, 1000 Ljubljana

Salus, Veletrgovina, d.o.o, Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana, Slovenija

 

 

 

 

Lastnosti

Oblika kapljice
Mestouporabe oči
Simptom suhe oči
Vsebnost hialuronska kislina
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0