Prva stran - POIŠČITE IZDELEK

Natural Wealth B KOMPLEKS DIREKTNA ENERGIJA, 20 vrečk Nazaj

Natural Wealth 3859892728748 385832 385832
Šifra SKU: 385832
Natural Wealth B KOMPLEKS DIREKTNA ENERGIJA, 20 vrečk
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
12,24 €
-0%
12,24 €

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Vitamini B kompleksa v granulah, ki se raztopijo direktno v ustih. Odličnega okusa. Za energijo, dobro presnovo in odlično psihofizično počutje.

Podrobnosti izdelka

Prehransko dopolnilo s sladkorjem in sladili, okus breskve in marakuje.

Vitamini B2, B6, B12 in pantotenska kislina prispevajo k sproščanju energije pri presnovi in k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Vitamin B2 ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in skupaj z vitamini B1, B6 in B12 prispeva k delovanju živčnega sistema.

Vitamini B6, B12 in folat prispevajo k delovanju imunskega sistema, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter k normalnemu psihološkemu delovanju.

Sestavine: 
dekstroza, sladilo: sorbitol, kislina: citronska kislina, aroma breskve in marakuje, kalcijev D-pantotenat, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin, cianokobalamin, riboflavin 5-fosfat, piridoksin hidroklorid, tiamin hidroklorid, sladili: aspartam in acesulfam K; pteroilmonuglutaminska (folna) kislina. Vsebuje vir fenilalanina.

Ne vsebuje: 
glutena, laktoze in sestavin živalskega izvora.

Ena (1) vrečica vsebuje:

Količina

% PDV

Vitamin B1 (tiamin hidroklorid)

2,2 mg

200

Vitamin B2 (riboflavin)

2,8 mg

200

Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid)

2,8 mg

200

Vitamin B12 (cianokobalamin)

µg

200

Pantotenska kislina (kalcijev D-pantotenat)

12 mg

200

Folna kislina (folat)

400 µg

200

% PDV = odstotek priporočenega dnevnega vnosa

Način uporabe:
 Eno (1) vrečico dnevno. Vsebino vrečice stresite neposredno v usta, na jezik in počakajte da se raztopi v ustih in pogoltnite. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Praktična uporaba, zaužijte brez tekočine. Primerno tudi za vegetarijance. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

V primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino je potrebno prekiniti z uporabo izdelka in se posvetovati s svojim zdravnikom.

Način shranjevanja: Izdelek je potrebno hraniti pri sobni temperaturi od 15 do 25 °C, v suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Neto količina: 
42 g, 20 vrečic po 2,1 g

Proizvajalec: 
Proizvedeno v EU (Nemčija) za NATURAL WEALTH®. 

Difar d.o.o., Pernetova ulica 1, 1236 Trzin, Slovenija

Lastnosti

Vsebnost vitamin B
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo
Simptom pomanjkanje vitaminov

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0