Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Natural Wealth B KOMPLEKS VITAMINI, 100 tablet Nazaj

Natural Wealth 074312864711 365211 365211
Šifra SKU: 365211
Natural Wealth B KOMPLEKS VITAMINI, 100 tablet
InStock
Na zalogi
20,64 €
-0%
20,64 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 100000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo, brez glutena, sladkorja, umetnih barvil in okusov.

Podrobnosti izdelka

Vsi B vitamini skupaj v eni tabletki, za dnevno potrebo po vitaminih B skupine. Vitamini skupine B prispevajo k normalnemu psihološkemu delovanju, k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, k sproščanju energije pri presnovi.

Dodajanje vitaminov B kompleksa se priporoča kot dopolnilo za obogatitev prehrane z vitamini B skupine, športnikom in osebam izpostavljenim stresu.

Vitamini B2, B3 in biotin prispevajo k delovanju živčnega sistema, sproščanju energije pri presnovi in ohranjanju zdrave kože.

Sestavine:
sredstvo za povečanje prostornine dikalcijev fosfat, rastlinska celulza; nikotinamid; stabilizator kroskarmeloza; sredstvo proti sprijemanju rastlinska stearinska kislina; kalcijev D-pantotenat; sredstvo proti sprijemanju rastlinski magnezijev stearat; piridoksin hidroklorid; folna kislina; maltodekstrin; tiamin hidroklorid; riboflavin; D-biotin; celulozna ovojnica; cianokobalamin; manitol; sredstvo za glaziranje karnauba vosek.

Ena (1) tableta vsebuje:

Količina

% PDV

Vitamin B1 (tiamin hidroklorid)

1,4 mg

127

Vitamin B2 (riboflavin)

1,6 mg

114

Niacin (nikotinamid)

18 mg

113

Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid)

2 mg

143

Folat (folna kislina)

200 µg

100

Vitamin B12 (cianokobalamin)

µg

40

Biotin (D-biotin)

15 µg

30

Pantotenska kislina (kalcijev D-pantotenat)

6 mg

100

% PDV = odstotek priporočenega dnevnega vnosa

Način uporabe: 
Eno (1) tableto dnevno po obroku.

Izdelek je primeren za odrasle in mladostnike od 14. dalje. Otroci od 7. do 14. leta lahko zaužijejo pol tablete pod nadzorom odrasle osebe in priporočilu zdravnika. Primerno tudi za vegetarijance.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna sta raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

V primeru preobčutljivosti na katero koli sestavino je potrebno prekiniti z uporabo izdelka in se posvetovati s svojim zdravnikom. 

Zaradi vaše varnosti je stekleničk zaprta z varovalno folijo. Ne uporabljajte, če je varovalna folija pod zamaškom poškodovana.

Način shranjevanja: Izdelek je potrebno hraniti pri sobni temperaturi od 15 do 25 °C, v suhem prostoru. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Neto količina:
55 g, 100 tablet po 0,55 g

Proizvajalec: 
NATURAL WEALTH NUTRITION CORP, Bohemia, NY 11716, ZDA

Difar d.o.o., Pernetova ulica 1, 1236 Trzin, Slovenija

  

 

 

Lastnosti

Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo
Vsebnost B-kompleks
Oblika tablete

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0