Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Valens Quvital® Q10 ustno pršilo, 27 ml Nazaj

Valens 368245 368245 368245
Šifra SKU: 368245
Valens Quvital® Q10 ustno pršilo, 27 ml
InStock
Na zalogi
18,49 €
-0%
18,49 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Quvital® Q10 ustno pršilo s prijetnim okusom ananasa vsebuje 50 mg aktivne vodotopne oblike koencima Q10 (Q10Vital®), s klinično dokazano izjemno absorpcijo. Izdelano v Sloveniji. Primerno za vegane.

Podrobnosti izdelka

Quvital® Q10 ustno pršilo je zaradi svoje inovativne  oblike edinstven izdelek na tržišču, saj omogoča  izjemno enostavno odmerjanje in je primerno tudi za tiste, ki ne želijo uživati kapsul ali tablet.

Dnevni odmerek  (5 razprškov) vsebuje 50 mg vodotopne oblike koencima Q10 (Q10Vital®).

Gre za aktivno obliko Q10 naravnega izvora, ki je bila razvita v Sloveniji in ima klinično dokazano 4-krat boljšo absorpcijo v primerjavi z navadnim Q10. Pršilo vsebuje tudi vitamin B1 (tiamin), ki prispeva k sproščanju energije pri presnovi, ima vlogo pri delovanju srca in pripomore k normalnemu psihološkemu delovanju.

Quvital® Q10 ustno pršilo priporočamo vsem, ki želijo nadomestiti običajno pomanjkanje Q10 oz. ljudem po 25. letu starosti.

Aktivne sestavine
V 5 razprških (0,9 ml) vsebuje:

  • Koencim Q10: 50 mg
  • Tiamin (vitamin B1): 0,33 mg (30 % PDV*)

*PDV – Priporočen dnevni vnos

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Ob prvi uporabi 3-krat pritisnite na pršilko, da bo začela delovati. Vsebino odmerite neposredno v usta. Priporočen dnevni odmerek je 5 razprškov. Priporočamo zaužitje tik po obroku hrane. Po uporabi pršilko obrišite.

Koencim Q10 se dokazano bolje absorbira ob več manjših dnevnih odmerkih, zato odmerke ustnega pršila Quvital® razporedite skozi dan. Vsekakor je najbolje, da izdelke Quvital® uživate med jedjo ali tik po obroku.

Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Neto količina:
27 ml

Valens Int. d.o.o., poslovna cona A35, 4208 Šenčur, slovenija

Lastnosti

Simptom utrujenost, izčrpanost
Oblika pršilo
Vsebnost q10, vitamin B1, vitamin B2
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0