Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Valens D-plus ustno pršilo, 25 ml Nazaj

Valens 3830044323073 386511 386511
Šifra SKU: 386511
Valens D-plus ustno pršilo, 25 ml
InStock
Na zalogi
12,78 €
-0%
12,78 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Valens D-plus ustno pršilo z odličnim okusom peperminta vsebuje 1000 IU vitamina D3 in K2 naravnega izvora. Izdelano v Sloveniji.

Podrobnosti izdelka

Valens D-plus je inovativno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki vsebuje naravno obliko vitamina D3 iz lanolina, identično tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana dobra absorpcija.

V enem razpršku vsebuje 1000 IU vitamina D3, ki prispeva k ohranjanju zdravja kosti in zob ter ima vlogo pri normalni absorpciji kalcija. Vsebuje tudi vitamin K2 naravnega izvora (menakinon MK-7), ki še dodatno prispeva k ohranjanju zdravih kosti in ima vlogo pri normalnem strjevanju krvi. Valens D-plus vsebuje naravno aromo peperminta in ksilitol, ki dodatno prispeva k zdravju zob.

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Aktivne sestavine:
1 razpršek (0,2 ml) vsebuje:

  • Vitamin D: 25 µg oz. 1000 IU (500 % PDV*)
  • Vitamin K: 15 µg (20 % PDV*)

*PDV – Priporočen dnevni vnos

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Ob prvi uporabi 3-krat pritisnite na pršilko, da bo začela delovati. Vsebino odmerite neposredno v usta. Priporočen dnevni odmerek je 1 razpršek tik po obroku. Priporočamo zaužitje enega razprška dnevno.

Neto količina:
25 ml

Valens Int. d.o.o., poslovna cona A35, 4208 Šenčur, slovenija

Lastnosti

Mestouporabe zobje, kosti
Oblika pršilo
Vsebnost vitamin D, vitamin D3, vitamin K
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0