Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Valens D-natur ustno pršilo, 15 ml Nazaj

Valens 3830044322472 375594 375594
Šifra SKU: 375594
Valens D-natur ustno pršilo, 15 ml
InStock
Na zalogi
12,48 €
-0%
12,48 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Valens D-natur ustno pršilo je 100% naravno prehransko dopolnilo z vitaminom D3. Vsebuje izključno naravne sestavine in je povsem brez konzervansov, zato je primerno tudi za dojenčke. Izdelano v Sloveniji.

Podrobnosti izdelka

Valens D-natur je inovativno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila.

Vsebuje vitamin D naravnega izvora, ki prispeva k delovanju imunskega sistema in normalni absorpciji kalcija v telesu, s tem pa k ohranjanju zdravih kosti in zob. Izdelek vsebuje vitamin D3 iz lanolina, ki je identična tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija.

Valens D-natur je popolnoma naraven, brez želatine, arom, barvil, glutena, je brez okusa in ne vsebuje konzervansov ter sestavin, ki bi otrokom povzročale kolike oziroma krče.

Primeren je za dojenčke, otroke in odrasle, ki dajejo prednost naravnim prehranskim dopolnilom.

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

Aktivne sestavine:
1 razpršek (0,1 ml) vsebuje:

  • Vitamin D: 10 µg oz. 400 UI (200 % PDV*)

*PDV – Priporočen dnevni vnos

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Ob prvi uporabi 3-krat pritisnite na pršilko, da bo začela delovati. Za dojenčke in otroke do 3. leta starosti priporočamo zaužitje enega razprška dnevno. Vsebina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 150 dni. V primeru povečanih potreb lahko odmerite tudi 2 razprška dnevno. Za odrasle priporočamo do 3 razprške dnevno.

Neto količina:
15 ml

Valens Int. d.o.o., poslovna cona A35, 4208 Šenčur, slovenija

Lastnosti

Oblika pršilo
Vsebnost vitamin D, vitamin D3
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0