Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Valens D Junior ustno pršilo, 25 ml Nazaj

Valens 3830044323486 391140 391140
Šifra SKU: 391140
Valens D Junior ustno pršilo, 25 ml
InStock
Na zalogi
10,79 €
-0%
10,79 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Valens D Junior je ustno pršilo z odličnim okusom jagode in vsebuje naravno obliko vitamina D3 iz lanolina. Izdelano v Sloveniji.

Podrobnosti izdelka

Valens D Junior je inovativno prehransko dopolnilo v obliki ustnega pršila, ki omogoča enostavno in natančno odmerjanje ter odlično absorpcijo, ki se prične že v ustni votlini.

Izdelek vsebuje naravno obliko vitamina D3 iz lanolina, identično tisti, ki jo s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija. Valens D Junior vsebuje 500 i.e. vitamina D3.

Izdelek ima odličen okus jagode, ki ga otroci obožujejo.

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom.

1 razpršek (0,2 ml) vsebuje:

  • vitamin D3: 12,5 μg oz. 500 IU (250 % PDV*)

*PDV – Priporočen dnevni vnos

Priporočen dnevni odmerek:
1 razpršek

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo dobro pretresite. Ob prvi uporabi 3-krat pritisnite na pršilko, da bo začela delovati. Vsebino odmerite neposredno v usta. Priporočen dnevni odmerek je 1 razpršek tik po obroku. Priporočamo zaužitje enega razprška dnevno.

Neto količina:
25 ml

Valens Int. d.o.o., poslovna cona A35, 4208 Šenčur, slovenija

Lastnosti

Oblika pršilo
Vsebnost vitamin D, vitamin D3
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0