Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

KAdermin univerzalna krema za rane in odrgnine, 50 ml Nazaj

544540 544540
Šifra SKU: 544540
KAdermin univerzalna krema za rane in odrgnine, 50 ml
InStock
Na zalogi
11,25 €
-0%
11,25 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Kadermin krema  je medicinski pripomoček, ki se uporablja  za oskrbo in celjenje manjših ran, prask, odrgnin in opeklin.

Podrobnosti izdelka

Indikacije za uporabo: 
Kadermin krema  je medicinski pripomoček, ki se uporablja  za oskrbo in celjenje manjših ran, prask, odrgnin in opeklin. Kadermin krema ustvari zaščitni film in s tem pomaga naravnim procesom pri obnovi kože.  Pripomore  pri obnovi fizioloških procesov, ki so pomembni za normalno regeneracijo tkiva in zaradi antimikrobnih in antiseptičnih lastnosti ščiti pred vdorom mikroorganizmov. Hialuronska kislina ustvari ugodne vlažilne pogoje zaradi njenih hidrofilnih lastnosti, silikon pa pomaga koži zadrževati vlago in preprečuje izsušitev kože. Kompleks SCX je sestavljen iz srebrovih ionov, ki so vezani na silicijev dioksid, v ta kompleks pa je dodan še klorheksidin.  

Navodila za uporabo: 
Pred nanosom očistite in posušite prizadeto območje. Uporabite potrebno količino za področje kože, ki ga želite zdraviti. Po nanosu ne masirajte in pustite, da se krema naravno vpije in naredi zaščitni sloj. Nanesite 1-2 krat dnevno.

Opozorila: 
Samo za lokalno uporabo. Izogibajte se stika z očmi, v primeru stika z očmi takoj sperite z vodo. Ne uporabljajte, če je embalaža odprta ali poškodovana. Ne sterilizirajte. Po uporabi pazljivo zaprite embalažo. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na etiketi. V primeru nenormalnih kožnih reakcij prekinite zdravljenje.

Kontraindikacije: 
Ugotovljena preobčutljivost  na sestavine.  Ne uporabljate, če ste alergični na katero od navedenih sestavin. Ni znanih primerov pojava prevelikih odmerkov ali interakcij z zdravili.

Sestavine: 
Voda, Cetilstearil Ethylhexanoate, Izopropil Myristate, Steareth-2, Steareth-21, Cetearyl alcohol, Glicerin, Panthenol, Mandljevo olje, Butyrospermum Parkii,  kompleks SCX ( srebrovi ioni, vezani na silicijev dioksid, dodan Klorheksidin ), Dimetichone, sok listov Aloe Barbadensis, Olivno olje, L-Lizin, L-Prolin, L-Leucin, Glicin, hidrogenirani fosfatidilholin, Pentilenglikol, Skvalan, Ceramid NP,  0,2 -odstotna natrijeva sol hialuronske kisline.

Neto količina:
50 ml

Advamed d.o.o., Vodovodna cesta 99, 1000 Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Simptom odrgnine, opekline, poškodba, rane
Mestouporabe koža
Oblika krema
Vsebnost hialuronska kislina
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0