Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

KAdermin pršilo za rane, 125 ml Nazaj

8032817044528 524221 524221
Šifra SKU: 524221
KAdermin pršilo za rane, 125 ml
InStock
Na zalogi
11,25 €
-0%
11,25 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Formuliran prah, ki se uporablja za oskrbo in zdravljenje ran, odrgnin, manjših opeklin, preležanin, ulkusov, pri zdravljenju diabetičnega ter atletskega stopala, ekcemov.

Podrobnosti izdelka

Formuliran prah, ki se uporablja za oskrbo in zdravljenje ran, odrgnin, manjših opeklin, preležanin, ulkusov, pri zdravljenju diabetičnega ter atletskega stopala, ekcemov. Kadermin ščiti pred vdorom mikroorganizmov in pomaga pri obnovi fizioloških procesov, ki so pomembni za normalno regeneracijo tkiva.

Edinstvena sestava izdelka KADERMIN (Hialuronska kislina ter Kaolin) ustvarita zaščitni film, ki uravnava eksudat in ustvari ugodne vlažilne pogoje za celjenje.

Kadermin vsebuje antimikrobne, absorbcijske in vlažilne lastnosti.

Srebrovi ioni v Kaderminu so vezani na silicijev dioksid in s tem zagotavljajo večjo koncentracijo le-teh, ne prihaja pa do nalaganja srebra, ki bi lahko nastalo z dolgotrajno uporabo, zaradi česar se Kadermin lahko uporablja neomejeno.

Srebrovi ioni so sposobni blokirati encime celičnega respiratornega sistema mikroorganizmov brez poškodbe človeških celic.

Kadermin vsebuje tudi klorheksidin, kar poveča antibakterijski učinek in vlažnost zaradi dodane hialuronske kisline. Poleg tega vsebuje še kaolin, ki prepreči maceracijo tkiva.

Glavne sestavine:
srebrovi ioni, klorheksidin, hialuronska kislina, Kaolin.

Uporaba:
Očistite rano in njeno okolico. Pred uporabo pretresite. Vsebino držite pokončno in popršite 10cm nad rano, toliko, da pokrijete njeno celotno površino.

Nanesite 1-2 krat dnevno (po potrebi lahko večkrat) odvisno od stanja rane in klinične prakse.

Samo za zunanjo uporabo. Ne nanašajte na sluznico in oči.

Opozorilo:
Nevarnost. Zelo lahko vnetljiv aerosol. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Hraniti izven dosega otrok, ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50°C/122°. Serijska številka in rok uporabe sta odtisnjeni na ovojnini.

Neto količina:
125 ml

Advamed d.o.o., Vodovodna cesta 99, 1000 Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Simptom odrgnine, opekline, poškodba, rane
Mestouporabe koža
Oblika pršilo
Vsebnost hialuronska kislina, srebro
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0