Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Daosin®, 30 tablet Nazaj

Stada 105973 105973 105973
Šifra SKU: 105973
Daosin®, 30 tablet
InStock
Na zalogi
24,23 €
-0%
24,23 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo DAOSiN® vsebuje diamin oksidazo (DAO), ki podpira razgradnjo histamina, zaužitega s hrano. DAOSiN® dopolnjuje telesu lastni encim za razgradnjo histamina.

Podrobnosti izdelka

Prehransko dopolnilo DAOSiN® vsebuje diamin oksidazo (DAO), ki podpira razgradnjo histamina, zaužitega s hrano. DAOSiN® dopolnjuje telesu lastni encim za razgradnjo histamina.

DAOSiN® vsebuje brezhistaminski izvleček beljakovin, ki je bogat z naravnim encimom DAO. Alkohol in nekatera zdravila lahko znatno zavirajo aktivnost encima DAO.

Navodilo za uporabo:
Zaužijte 1 tableto z nekaj vode 15 minut pred obrokom, ki vsebuje histamin. Največji dnevni odmerek so 3 tablete (ustreza 3 obrokom, ki vsebujejo histamin). Tablete ne smete zgristi, temveč jo morate pogoltniti celo, tako da pride nepoškodovana skozi želodec v črevo.

Pomembno opozorilo:
DAOSiN® je treba nujno vzeti pred obrokom (najbolje približno 15 minut prej). Ko živila, ki vsebujejo histamin, pridejo v črevo, mora biti tableta že raztopljena in encim DAO, ki ga vsebuje, mora biti aktiviran.

Če redno jemljete zdravila, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, da boste ugotovili, ali katero od vaših zdravil vsebuje sestavine, ki lahko vplivajo na zmanjšano razgradnjo histamina, zaužitega s hrano.

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano in zdrav življenjski slog. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte zaščiteno pred toploto. Shranjevati zaščiteno pred svetlobo, v suhem prostoru in na sobni temperaturi. Po odprtju aluminijaste vrečke hranite na hladnem. Brez shranjevanja v hladilniku obstojno najmanj 3 mesece po odprtju aluminijaste vrečke.

Sestavine

1 tableta*

3 tablete**

Izvleček beljakovin iz prašičjih ledvic

-          od tega diamin oksidaza

4,2 mg

0,3 mg

12,6 mg

0,9 mg

* ustreza priporočenemu odmerku za obrok, ki vsebuje histamin
** ustreza največjim dnevnim priporočenim odmerkom za 3 obroke, ki vsebujejo histamin

Sestavine:
Sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalična celuloza; maltodekstrin; sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev fosfat; emulgator: zamrežena natrijeva karboksimetil celuloza; sredstvo za glaziranje: šelak; izvleček beljakovin iz prašičjih ledvic; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid; sredstvo za glaziranje: hidroksipropilmetil celuloza; sredstvo za uravnavanje kislosti: kalcijev karbonat; sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; popolnoma hidrogenirana rastlinska maščoba (kokos); stabilizator: polidekstroza, sredstvo proti sprijemanju: smukec.

Neto količina:
30 tablet (6,6 g)

Proizvajalec:
SCIOTEC Diagnostic Technologies GmbH, Ziegelfeldstrasse 3, A-3430 Tulln, Avstrija

Država porekla:
Avstrija

Stada d.o.o., Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Oblika tablete
Vsebnost encimi
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0