Prva stran - POIŠČITE IZDELEK

Trudi hranilno olje z Gelle Royal, 150 ml Nazaj

Trudi 846406 846406 846406
Šifra SKU: 846406
Trudi hranilno olje z Gelle Royal, 150 ml
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
0,00 €
-0%
0,00 €

Trudi hranilno olje z Gelle Royal je ključnega pomena v prvih mesecih otrokovega življenja pri premagovanju težav s temencami, za zaščito pred razpokami, srbenjem in rdečico kože. 

Podrobnosti izdelka


Trudi hranilno olje z Gelle Royal je ključnega pomena v prvih mesecih otrokovega življenja pri premagovanju težav s temencami, za zaščito pred razpokami, srbenjem in rdečico kože. 

Se hitro vpije in ne vsebuje konzervansov niti olja na osnovi petrola. Njegov parfum ne vsebuje alergenov. Olje z Gelee Royal ima na kožo hranilni in emulgacijski učinek in je v celoti rastlinskega izvora. 

Sestavine:
GELLE ROYAL: je poznan po svojih hranilnih in emulgacijskih lastnostih; KOKOSOVO OLJE: vsa vsebovana olja so izključno rastlinskega izvora.

Uporaba:
Po kopanju ga nanesite s pomočjo kosmiča vate na obraz in telo. Primerno je za masažo. Za odstranitev temenčka se priporoča olje nanesti na lasišče, nato previdno izčesati z gostim glavnikom. 

Opozorila:
Po vsaki uporabi dobro zapreti stekleničko, da se ohrani kvaliteta. Ne hraniti v bližini toplotnih virov.

Sestavine (INCI):
Ethylhexyl Stearate, Ethylhexyl Cocoate, Cocos Nucifera Oil, Caprylic/Capric Triglycerice, Parfum, Royal Jelly Extract.

Ne vsebuje barvil.


Trudi Nežna, dragocena, bogata s hranili in proteini, narejena iz neobdelanih materialov pridobljenih iz panja kot so med, pelod, medičina, vosek in propolis. To so naravne sestavine, ki so navdihnile novo linijo kozmetike, Trudi Baby Care – darovi panja. Vsak dar je bil preučen na podlagi njegovih lastnosti, da bi še povečal naravne karakteristike izdelka. Zaradi nežnosti in sladkosti neobdelanih materialov so ti izdelki posebej primerni za vsakodnevno higieno in nego otroka. Z edinstvenostjo, ki jo prinašajo izdelki skupaj z imenom Trudi, se lahko higiena otroka prelevi v posebne trenutke za starše in ustvari spomine ter povezanost. Distributer: Salvus Med d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana. Proizvajalec: S.I.L.C. S.p.A., Strada Provinciale 35, Trescore Cremasco, Italija

Lastnosti

Mestouporabe lasje
Vrsta izdelka Kozmetika
Simptom temenca
Oblika olje

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0