Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Vital Plus Active COL, kapljice na osnovi morskega kolagena, 45 ml Nazaj

Vital plus active 4260335641507 843105 843105
Šifra SKU: 843105
Vital Plus Active COL, kapljice na osnovi morskega kolagena, 45 ml
InStock
Na zalogi
19,00 €
-0%
19,00 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Intenzivno vlažilni in pomirjevalni obrazni tretma.

Podrobnosti izdelka

Vital Plus Active – COL je tretma za kožo obraza na osnovi močne naravne protivnetne učinkovine, hidroliziranega morskega kolagena. COL z 0,45 % vsebnostjo morskega kolagena, raztopljenega v humektantni bazi, zagotavlja močno podporo naravnemu ravnovesju vlage v epidermisu. Dodatno morski kolagen pripomore k pomirjanju razdražene in občutljive kože, nagnjene k eritemu in srbečici.

25. letu se hitrost obnavljanja epidermisa postopoma upočasnjuje. Posledično se zmanjšuje tudi sposobnost zadrževanja molekularne vode v zgornjih plasteh, kar rezultira v suhi, pusti in na videz upadli koži obraza. Redno negovanje z vlažilnimi učinkovinami je tako ključnega pomena za ohranitev prožnosti, mehkobe in napetega videza kože.

Z rednim vlaženjem in kontrolo vnetnih procesov lahko videz kože opazno izboljšamo, tako na področju ohranjanja mladostnega videza in obvladovanja kronične suhosti, kot na področju zniževanja iritacijskega odziva občutljive kože. Hidroliziran morski kolagen kot naravna pomoč pri zaviranju površinskih vnetnih procesov tako pomirja rdečico in srbečico na mestu iritacije, hkrati pa omogoča pogoje za obnovo kožnih tkiv. S pH okrog 5.50, tretma podpira naravni kislinski plašč kože in s tem ohranja naravno ravnovesje epidermalne flore, ki kožo varuje pred vdorom okužb.

Uporaba na koži obraza se priporoča predvsem na predelih, nagnjenih k kronični suhosti, kjer navadno občutimo zategovanje kože in luščenje povrhnjice. Posebej pa je tretma primeren za občutljivo in stanjšano kožo, saj poleg pomirjevalnega učinka izkazuje tudi nizek alergijski potencial. Ob vlažilni negi kožo dodatno vitaminsko in antioksidativno oskrbujeta Vitamin E in dragocen izvleček jabolčnih celic Malus domestica.

Redna uporaba COL pa je priporočljiva tudi na drugih predelih telesa. Posebej se priporoča nanos na predele s keratinsko zadebeljeno povrhnjico, kronično suhe predele (kot je koža komolcev, stopal ali kolen), in predele s spremenjeno teksturo kože (vraščene dlačne strukture, pike insektov, predele luščenja, predele z rdečico). Za področje kože dlani in rok pa se priporoča kombinacija z izdelkom Vital Plus Active – COL for Hands. Izdelek ni primeren za uporabo na poškodovani kožni barieri.

Vsebnost aktivnih učinkovin [v masnih %]:

  • več kot 50 % vlažilnih učinkovin
  • 0,45 % morskega kolagena
  • 2,00 % rastlinskega kolagena (izvleček akacije)


Izdelek COL je priporočljivo vključiti v sistem nege kože skupaj z izdelkoma Vital Plus Active - JAL in GLY.

Pri izbiri primerne nege za Vaš tip in stanje kože je priporočljiv posvet s farmacevtom ali certificiranim dermokonzultantom v Vam najbližji lekarni.

Sestavine (INCI):
GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, AQUA, HYDROLYZED COLLAGEN, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, XANTHAN GUM, CARAMEL, TOCOPHEROL, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT.

Opozorilo:
preprečite, da bi izdelek prišel v stik z očmi. V primeru preobčutljivosti oziroma če ščemenje ne popusti, izdatno izperite izdelek z mlačno vodo in prekinite terapijo. Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti na funkcionalne sestavine, ki jih izdelek vsebuje. Za zunanjo uporabo - ni primerno za uživanje.

Neto količina:
45 ml

Odgovorna oseba: 
PRELINE-DE GmbH, Leopoldstraße 244, D-80807 München, Bayern – Germany

Distributer za Slovenijo: 
PRELINE d.o.o., OIC Hrpelje 39, 6240 Kozina, Slovenija

 

Lastnosti

Simptom suha koža, občutljiva koža, mastna koža
Uporaba obraz, vrat
Vsebnost kolagen
Oblika kapljice
Mestouporabe vrat, obraz
Vrsta izdelka Kozmetika

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0