Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Air-Lift, sprej za jezik proti zadahu z olivnim oljem, 15 ml Nazaj

Biocosmetics laboratories 832570 832570 832570
Šifra SKU: 832570
Air-Lift, sprej za jezik proti zadahu z olivnim oljem, 15 ml
InStock
Na zalogi
7,81 €
-0%
7,81 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Air-Lift ustni sprej proti zadahu učinkovito nevtralizira zadah, ki ga povzroča tobak, pikantna hrana, alkohol in parodontalne bolezni.

Podrobnosti izdelka

Zaradi vsebnosti ekstra deviškega olivnega olja učinkovito odstranjuje spojine z jezika in ustne sluznice, ki povzročajo smrad, medtem ko ksilitol pomaga varovati zobe pred kariesom. Zagotavlja svež dah več ur. Učinkuje takoj.

Air-lift ustni sprej proti zadahu je zaradi svoje priročnosti odlična izbira za nevtralizacijo slabega zadaha tekom dneva, ko ste na poti, v družbi ali na delovnem mestu. Prav tako se priporoča vsem tistim, ki ne uporabljate Air-Lift žvečilk proti slabemu zadahu. Učinkuje takoj.

Air-Lift ustni sprej proti zadahu je zelo učinkovit tudi v primerih slabega zadaha zaradi kopičenja bakterij na jeziku.

Olivno olje –  izjemno negovalen učinek (aminokisline, kalcij, kalij, vitamin  B), nevtralizator zadaha
Ksilitol –  10 % koncentracija  zagotavlja učinkovit boj proti zobnim oblogam in kariesu
Peteršiljevo olje – učinkovit nevtralizator zadaha

Vse sestavine:
voda, ksilitol, PEG-40 ( hidrogenirano ricinusovo olje ), aroma, deviško olivno olje, glicerin, kalijev citrat, kalijev acesulfam ( neenergijsko sladilo ), olje peteršiljevih semen, C.I.75810 ( naravni zeleni pigment klorofilin ), natrijev benzoat, limonen-naravna tekočina s svežim vonjem citrusov.

Sestavine(INCI):
Aqua, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Olea Europea Fruit Oil ( Extra Virgin Olive Oil ), Glycerin, Potassium Citrate, Potassium Acesulfame, Sodium Benzoate, CI 75810, Carum Petroselium Seed Oil ( Parsley Oil ), D-Limonene.

Navodila : 
pred uporabo dobro pretresite, razpršite v usta 1-2 krat vsakič, ko želite osvežiti  dah. V primeru, ko slab zadah prihaja iz notranjosti priporočamo uporabo v kombinaciji z Air-lift kapsulami proti zadahu iz želodca.
Slab zadah iz ust – osvestimo problem in ukrepajmo

Zdrava usta in svež dah neposredno vplivata na pozitiven pogled na osebno življenje, lastno kariero in izboljšujeta medsebojne odnose in osebno intimno zvezo.  Znebiti se slabega zadaha je zato zelo pomembno za dosego višje kvalitete življenja in osebne sreče.

Slab zadah je zelo razširjen problem in ima lahko številne vzroke, ki so obravnavani v naših prispevkih. Na srečo se ga da v večino primerih odpraviti z odstranitvijo vzrokov zanj in ustrezno ustno higieno.

Kljub temu, da pri slabem zadahu v večini primerov ne gre za zdravstveni problem, ki bi neposredno ogrožali naše zdravje, pa nedvoumno ogroža naš socialni in profesionalni položaj v družbi in posledično naše počutje. Iz tega razloga je priporočljivo, da ukrepajte takoj, ko ste pri sebi identificirali probleme z zadahom.

Natančno opredelite vzroke zanj in vzpostavite ustrezno ustno higieno z namenskimi dentalnimi izdelki za slab zadah Air-Lift.
Komu je Air-Lift ustni sprej proti zadahu namenjen?
-vsem, ki se zavedajo pomena svežega daha, zdravih dlesni in zob,
-kadar opazimo prisotnost  vnetij v ustni votlini (gingvitis, parodontitis),
-kadilcem – ti so dovzetnejši za paradontozo, ker je zaradi cigaretnega dima upočasnjeno celjenje in obnavljanje ustne sluznice,
-vsem ki radi uživajo začinjeno in pikantno hrano (česen, čebula…)
 

Dobavitelj: Miba Vita, Storitve In Proizvodnja D.O.O., Aljaževa ulica 5, 1000 Ljubljana, Slovenija, e-mail: info@mibavita.si

Proizvajalec: Biocosmetics laboratories, Araquil 11 28023 - Madrid (Spain), Španija, e-mail: infointernational@biocosmetics.es

Lastnosti

Simptom zadah
Uporaba usta
Vsebnost fluorid
Oblika pršilo, pripomoček
Mestouporabe usta
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0