Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

GEHWOL Softening balzam, za stopala in noge, 125 ml Nazaj

Gehwol 4013474103494 829609 829609
Šifra SKU: 829609
GEHWOL Softening balzam, za stopala in noge, 125 ml
InStock
Na zalogi
11,50 €
-0%
11,50 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Negovalni balzam za svilnato mehko kožo nog in stopal, s hialuronom in sečnino.

Podrobnosti izdelka

GEHWOL Softening balzam je negovalni balzam z globoko delujočim hialuronom in aktivnimi sestavinami mleka in medu za svilnato mehko in negovano kožo. Osnova balzama iz koži prijaznih lipidov v kombinaciji z negovalnim avokadovim oljem vsebuje tudi hialuron, ki pospešuje regeneracijo kože in jo krepi. Proteini iz izvlečka mleka in izvleček medu naredita kožo občutno bolj mehko in vidno bolj gladko. Občutno se poveča vsebnost vlage v koži. Kombinacija učinkovin iz hialurona in sečnine veže vlago vse do globljih slojev kože in zmehča poroženela mesta kože. Rezultat je svilnato mehka ter negovana kože stopal in nog.

Navodilo za uporabo:
1-2-krat dnevno nanesite na stopala in noge ter nežno vtrite.

Sestavine (INCI):
Aqua (Water), Urea, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerin, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Octyldodecanol, Cetyl Alcohol, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Myristyl Myristate, Triethyl Citrate, Mel (Honey) Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Milk Protein, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Farnesol, Caprylhydroxamic Acid, Ethylhexylglycerin, Methylpropanediol, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Caprylyl Glycol, Parfum (Fragrance), Potassium Sorbate, Sorbic Acid

Opozorilo:
Ne shranjujte pri temperaturah nad 30°C.
Hraniti izven dosega otrok.

Dermatološko preizkušen.

Primeren tudi za diabetike.

Neto količina:
125 ml

 KANA d.o.o Žalec Savinjska cesta 45 3310 Žalec, Slovenija

Lastnosti

Uporaba noge, stopala
Oblika balzam
Mesto uporabe stopala, noge
Vrsta izdelka Kozmetika

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0