Prva stran - POIŠČITE IZDELEK

AQUA MARIS® Baby pršilo za nos, 50ml Nazaj

Aqua Maris 595411 595411 595411
Šifra SKU: 595411
AQUA MARIS® Baby pršilo za nos, 50ml
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
6,44 €
-0%
6,44 €

100% naravno pršilo za nos. Izotonična morska voda odmaši otroški nosek in izpira bakterije, viruse ter nečistoče iz nosu.

Podrobnosti izdelka

Namen:
Dihanje skozi nos je edini pravi način dihanja, ki je bistvenega pomena za razvoj in rast otroka. Suh nos, nečistote, prekomerno izločanje ali oteklina sluznice preprečujejo prehod zraka skozi otrokov nos. To lahko povzroči nemir, jok in razdražljivost ter moti miren spanec in hranjenje. Zamašen nos, ki ga povzročajo prehladi ali alergije, lahko vpliva na zdravje celotnega dihalnega sistema in ušesa.

Morska voda, bogata z minerali ima blagodejen učinek na nosno sluznico in s tem podpira njene naravne čistilne mehanizme.

Kdaj in kako uporabljati Aqua Maris® Baby pršilo za nos?

Aqua Maris Baby pršilo za nos, z anatomskim aplikatorjem, ki je  posebno prilagojen nosnicam novorojenčkov, olajša odstranjevanje nakopičenih nosnih izločkov, odstranjuje infektivne delce, prah, alergene in nečistoče. Na ta način odmaši otroški nosek, istočasno ga navlaži in obnovi nosno sluznico.

Aqua Maris® Baby pršilo za nos priporočamo:

  • Za vsakodnevno higieno nosu,
  • Pred dojenjem ali hranjenjem s stekleničko,
  • Med prehladom ali alergijo,
  • Kot pomoč pri ušesnih okužbah, poleg zdravljenja, ki vam ga priporoči zdravnik,
  • Za suh nos zaradi centralno ogrevanih ali klimatiziranih prostorov in
  • Pred uporabo nosnih zdravil (kapljic ali razpršil).


Navodilo za uporabo:
Razpršite Aqua Maris Baby pršilo za nos v vsako nosnico 2-6 krat dnevno, po potrebi tudi pogosteje. Po uporabi aplikator izperite in ga osušite. Za mehčanje in odstranjevanje večjih količin nečistoč in nosnih izločkov iz nosne votline, je potrebno Aqua Maris Baby pršilo obilno razpršiti v vsako nosnico. Postopek lahko ponavljate dokler se vsebina dovolj ne zmehča, da jo lahko odstranite iz nosu.

Ker Aqua Maris Baby podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih učinkov, je primeren od otrokovega rojstva dalje. Primeren je za vsakodnevo uporabo.

Zaradi higienskih razlogov naj vsak proizvod uporablja le ena oseba. 

Sestava:
raztopina vsebuje morsko vodo bogato s solmi in oligoelementi. V raztopini prisotni oligoelementi imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalne funkcije nosne sluznice kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Brez konzervansov. Ne povzroča odvisnosti.

Pakiranje: 
50 ml raztopine v vsebniku z mikro razpršilko, ki je posebno prilagojena otroškemu nosku. 

Opozorilo: 
Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. -Kajenje prepovedano. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122°F. Hraniti zunaj dosega otrok.

Ne uporabljate proizvoda po izteku roka uporabnosti.

Jadran galenski laboratorij, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Simptom draženje, prehlad, nahod
Uporaba sluznica
Vsebnost sol, voda
Oblika pršilo, aerosol, voda, medicinski pripomoček
Mestouporabe sluznica, nos, dihala
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0