Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

AQUA MARIS® Classic pršilo za nos, 30 ml Nazaj

Aqua Maris 594440 594440 594440
Šifra SKU: 594440
AQUA MARIS® Classic pršilo za nos, 30 ml
InStock
Na zalogi
6,88 €
-0%
6,88 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Izotonična morska voda iz Jadrana bogata s solmi in oligoelementi za dnevno nego in higieno nosu. Aqua Maris® Classic pršilo za nos vlaži in čisti suh razdražen nos. Primeren je za vsakodnevno uporabo.

Podrobnosti izdelka

 

Blagodejna morska voda Jadranskega morja, ki vlaži in čisti suh razdražen nos ter omogoča dolgotrajno negovanje razdražene in suhe nosne sluznice. Primeren je za vsakodnevno uporabo.

Sestava:
Izotonična morska voda iz Jadranskega morja je bogata s solmi in oligoelementi. Oligoelementi, ki so prisotni v raztopini imajo pomembno vlogo pri vzdrževanju normalnega delovanja nosne sluznice, kar omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.

Je brez dodatkov in brez konzervansov. Pršilka je mehanska in brez potisnega plina.

Namen:
Delovanje nosne sluznice in normalno dihanje je odvisno od vlažnosti sluznice. Aqua Maris® Classic vlaži, čisti in obnavlja nosno sluznico.

Kdaj in kako uporabljati Aqua Maris® Classic pršilo za nos?

  • Za vzdrževanje vsakodnevne higiene nosu razpršite 1-2 krat v vsako nosnico. Postopek lahko ponavljate večkrat dnevno tekom daljšega obdobja.
  • Pri suhi in razdraženi nosni sluznici, ki je posledica bivanja v spremenjenih mikroklimatskih pogojih kot je izredno suh zrak (klimatizirani prostori) ali onesnažen zrak, pri naglih temperaturnih spremembah in kakovosti zraka (npr. med potovanji), razpršite Aqua Maris® Classic pršilo za nos 3-4 krat v vsako nosnico, po potrebi tudi večkrat.


Ker Aqua Maris® Classic podpira fiziološko stanje sluznice in nima sistemskih stranskih učinkov, je primeren za otroke, nosečnice in doječe matere. Zaradi svoje nežnosti je primeren za vsakodnevno uporabo.

Navodilo za uporabo:
Pred prvo uporabo odstranite zamašek in pritisnite 2-3 krat na pršilko, da se sprosti zrak. Iz higienskih razlogov je potrebno, da vsak proizvod uporablja le ena oseba.

Neto količina:
30 ml izotonične raztopine (200 odmerkov) brez konzervansov v plastenki s pršilko.

Jadran galenski laboratorij, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Simptom draženje, prehlad, alergija, nahod
Uporaba sluznica
Vsebnost sol, voda
Oblika pršilo, medicinski pripomoček
Mestouporabe sluznica, nos, dihala
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0