Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Sterillium® classic pure, 100 ml Nazaj

Sterillium 594318 594318 594318
Šifra SKU: 594318
Sterillium® classic pure, 100 ml
InStock
Na zalogi
4,16 €
-0%
4,16 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Klasika med razkužili za roke.

Podrobnosti izdelka

 

Sterillium classic pure  je  dezinfekcijsko  sredstvo  za  roke,  ki   učinkuje  zoper bakterije in viruse (HBV, Antigentest, BVDV surogatvirus, HCV, HIV,  Herpes,  Rota,  vaccinia,  papovavirus).  Razkužilo je neobarvano in brez vonja, z dobro preizkušenim kompleksom za nego kože. Dokazano povečuje vlažnost kože.

Navodilo za uporabo:
Higienska dezinfekcija rok: najmanj 3 ml raztopine vtirajte v suhe roke 30 sekund. Ne izpirati! Pri kontaminaciji z mikobakterijami, postopek ponoviti 2x.

Kirurška dezinfekcija rok: 10 ml raztopine vtirajte v suhe roke in podlakti vsaj 1,5 min, pri čemer mora biti koža ves čas navlažena z raztopino.

Električne naprave lahko uporabite šele, ko se roke povsem posušijo. Izdelek ne sme priti v stik z odprtim plamenom. Izdelka ne hranite v bližini grelnih teles ter ga ne izpostavljajte močnim sončnim žarkom.

Vsebnost:
450  mg/g propan-2-ol, 300 mg/g propan-1-ol, 2 mg/g mecetronijev etilsulfat.

Opozorila:
Nevarno. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi. Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od vročine/isker/odprtega ognja/vročih površin. - Kajenje prepovedano.

Ostanke in embalažo prepustite pooblaščenemu prevzemniku odpadkov. Ne odlagati skupaj z gospodinjskimi odpadki. Prepovedano je vsakršno odlaganje v okolje ali izpuščanje v vodo.

Odstraniti vsebino/embalažo skladno z nacionalnimi predpisi.

PRI STIKU Z OČMI:
previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/ oskrbo.

PRI ZAUŽITJU:
takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo. Nevarne lastnosti izdelka si oglejte v varnostnem listu v poglavju 2, v točki 2.2 Elementi etikete ali v poglavju 15 Zakonsko predpisani podatki.

Neto količina:
100 ml

PAUL HARTMANN ADRIATIC d.o.o. Letališka c. 3C, Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Simptom razkuževanje rok
Uporaba roke
Vsebnost ethanol
Oblika tekočina
Mestouporabe roke
Vrsta izdelka Biocidni proizvod

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0