Prva stran - POIŠČITE IZDELEK

DESDERMAN pure gel s pumpico, za razkuževanje rok, 500 ml Nazaj

Oktal Pharma 591980 591980 591980
Šifra SKU: 591980
DESDERMAN pure gel s pumpico, za razkuževanje rok, 500 ml
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
0,00 €
-0%
0,00 €

Desderman pure gel je pripravljeno alkoholno sredstvo za higiensko in kirurško razkuževanje rok.

Podrobnosti izdelka

 

 

Desderman pure gel je pripravljeno alkoholno sredstvo za higiensko in kirurško razkuževanje rok. Ima širok spekter delovanja in učinkovito deluje proti bakterijam (vključno z zelo odpornimi vrstami), glivicam in virusom (vključno s HBV, HCV, HIV, virusom vakcinije).

Primeren za higiensko in kirurško razkuževanje rok. Vsebuje emoliente, ki kožo ščitijo in negujejo. Primeren za pogosto uporabo, pri čemer ne pušča lepljivih sledi.

Sestava:
100 g desderman pure gel raztopine vsebuje: 78,2 g etanola 96 %, 0,1 g bifenil-2-ol.

Namen in uporaba:
Higiensko razkuževanje rok: 3 ml vtrite v čiste, suhe roke in vtirajte 30 sekund.
Kirurško razkuževanje rok: Dovolj veliko količino vtrite v čiste, suhe roke in podlakti in vtirajte 90 sekund (1,5 min).

Ves čas vtrianja naj bodo roke navlažene z razkužilnim sredstvom.

Previdnostni ukrepi:
Hraniti v tesno zaprti posodi in v dobro zračenem prostoru. Hraniti ločeno od virov vžiga - ne kaditi. Vsebina in embalaža morata biti varno odstranjeni. Če pride do zaužitja, takoj poiskati zdravniško pomoč in pokazati embalažo ali etiketo. Zaščitite pred zmrzovanjem, vročino in direktno sončno svetlobo. Hranite pri sobni temperaturi v originalni embalaži. Reciklirajte le popolnoma izpraznjeno embalažo. Preostanek izdelka prepustite pooblaščenemu prevzemniku odpadkov.

Opozorila:
NEVARNO. Lahko vnetljiva tekočina in hlapi.  Povzroča hudo draženje oči. Lahko povzroči zaspanost ali omotico. Škodljivo za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Če je potreben zdravniški nasvet, mora biti na voljo posoda ali etiketa proizvoda. Hraniti zunaj dosega otrok.  Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne vdihavati hlapov.

PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in četo lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.  Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi. Odstraniti vsebino/posodo pooblaščenemu obratu za odstranitev odpadkov.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Neto količina:
500 ml

OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče

Lastnosti

Simptom dezinfekcija
Uporaba roke
Vsebnost bifenil-2-ol, ethanol
Oblika gel
Mestouporabe roke
Vrsta izdelka Biocidni proizvod

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0