Prva stran - POIŠČITE IZDELEK

Sensodyne Classic zobna pasta, 75 ml Nazaj

Medis 571008 571008 571008
Šifra SKU: 571008
Sensodyne Classic zobna pasta, 75 ml
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
0,00 €
-0%
0,00 €

Sensodyne Classic vsebuje aktivno sestavino stroncijev klorid, ki dokazano zmanjšuje občutljivost zob na zunanje dražljaje. Zapre zobne kanalčke ter tako zmanjša občutljivost zob. Ne vsebuje fluorida. 

Podrobnosti izdelka

Sensodyne Classic vsebuje aktivno sestavino stroncijev klorid, ki dokazano zmanjšuje občutljivost zob na zunanje dražljaje. Zapre zobne kanalčke ter tako zmanjša občutljivost zob. Ne vsebuje fluorida. V primeru redne uporabe se posvetujte z zobozdravnikom.

Navodila za uporabo:
VEDNO UPOŠTEVAJTE NAVODILA NA EMBALAŽI. Izdelek ne vsebuje fluorida. V primeru redne uporabe se posvetujte z zobozdravnikom. Ščetkajte dvakrat dnevno in ne več kot trikrat dnevno. Pri ščetkanju se izognite požiranju in izpljunite.

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izdelek ni primeren za otroke do vključno dvanajstega leta starosti, razen po navodilu zobozdravnika ali zdravnika. Občutljivi zobje so morda pokazatelj kakšne druge težave, ki zahteva pregled pri zobozdravniku. Če simptomi ne prenehajo ali se poslabšajo, obiščite zobozdravnika. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo.

Glavna sestavina:
Vsebuje stroncijev klorid. Odsvetuje se pogosta uporaba pri otrocih.

Sestavine (INCI):
Aqua, Glycerin, Calcium Carbonate, Strontium Chloride Hexahydrate, Sorbitol, Silica, Hydroxyethylcellulose, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Aroma, PEG-40 Stearate, Sodium Saccharin, Limonene, CI 77891, CI 45430

Pakiranje:
75 ml

Medis d.o.o., Brnčičeva ulica 1, 1231 Ljubljana-Črnuče

Lastnosti

Mestouporabe zobje
Oblika zobna pasta
Vrsta izdelka Kozmetika
Simptom zobne obloge

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0