Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Paragin, oralna raztopina, 20 ml Nazaj

Kozelj 3830005922000 566691 566691
Šifra SKU: 566691
Paragin, oralna raztopina, 20 ml
InStock
Na zalogi
9,52 €
-0%
9,52 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Tinkturo PARAGIN uporabljamo za nego in vzdrževanje higiene ustne votline. Priporočljivo jo je uporabljati ob krvavenju iz dlesni, pri otiščancih in odrgninah zaradi zobnih protez, pri majavosti zob in za izboljšanje ustnega zadaha.

Podrobnosti izdelka

Redne masaže in kopeli s tinkturo PARAGIN (večkrat dnevno ali po večjih obrokih) krepijo ustno sluznico in dlesni ter tako prispevajo k negi in zdravju ustne votline.

Uporaba
Tinkturo lahko uporabljamo na več načinov. Na zobno ščetko, na kateri že imamo zobno pasto, kanemo nekaj kapljic (3-5) tinkture in hkrati s čiščenjem zob izvedemo še masažo dlesni. Mogoča je uporaba ustne kopeli, ki jo pripravimo tako, da v pol kozarca mlačne vode kanemo okrog 10-15 kapljic tinkture in premešamo. S tako pripravljeno kopeljo oplaknemo in spiramo usta (žvrkljamo in grgramo) večkrat dnevno. Ustna voda je zelo primerna za vzdrževanje ustne higiene pri kadilcih, lahko pa jo uporabljamo tudi v prhah za čiščenje zob.

Sestava:
Alcohol, Aqua, Salvia Officinalis Leaf Extract, Potentilla Erecta Rot Extract, Acorus Calamus Root Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Juglans Regia Leaf Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Tilia Cordata Leaf Extract, Pimpinella Anisum Fruit Extract, Turpentine, Peppermint Oil, D-Limonene, Linalool

Neto količina:
20 ml

Shranjevanje:
Shranjujte zaprto pri temperaturi do 25 °C in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

 Rok uporabnosti izdelka je naveden na embalaži. Izdelek je priporočljivo porabiti v 3 mesecih po odprtju.

Dobavitelj: Koželj d.o.o. Dob Vegova ulica 12 1233 Dob, Slovenija, e-mail: info@kozelj.net

Proizvajalec: Koželj d.o.o. Dob Vegova ulica 12 1233 Dob, Slovenija, e-mail: info@kozelj.net

Lastnosti

Uporaba dlesni, sluznica, usta
Oblika tekočina, ustna voda
Mestouporabe sluznica, dlesni, usta
Vrsta izdelka Kozmetika

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0