Prva stran - POIŠČITE IZDELEK

Herpaso plus, mazilo za ustnice - stik, 4,5 ml Nazaj

550039 550039 550039
Šifra SKU: 550039
Herpaso plus, mazilo za ustnice - stik, 4,5 ml
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
0,00 €
-0%
0,00 €

Zaščitno mazilo za ustnice je inovativni medicinski pripomoček razvit za tretiranje in zgodnje preprečevanje kroničnega ter ponavljajočega labialnega herpesa.

Podrobnosti izdelka

Naravna osnova pomaga pri hidraciji, zaščiti in vlaženje ustnic.

Uporaben pri pojavu prvih simptomov, vsak dan.

Hipoalergeni izdelek, ki je dermatološko testiran.

Indikacije:
Herpaso plus je indiciran za tretiranje in zgodnje preprečevanje ponavljajočega labialnega herpesa. Izdelek ublaži prve simptome, kot so srbečica, pekoč in vroč občutek, otekanje in napenjanje kože.

Delovanje:
Ob uporabi Herpaso plus se tretirano območje hitro izboljša, skrajša se čas okrevanja brez neželenih stranskih učinkov. Takoj ublaži simptome pri čemer se izognete nastajanju ran in neprijetnih krast. Redna uporaba mazila Herpaso plus SPG 15 se je izkazala za posebno učinkovito pri preprečevanju herpesa do te mere, da se lahko z njo izognete ponovitvam pojava herpesa. Herpaso Plus vsebuje mešanico naravnih aktivnih sestavin, od katerih ima glavno vlogo bakrov glukonat v kombinaciji s olji čajevca, jojoba in izvlečki ognjiča. Bakrov glukonat je znan po svojem protivirusnem delovanju: že od prve uporabe zavira širjenje virusa in blokira napredovanje simptomov. Olja čajevca, jojoba in izvlečki ognjiča delujejo v sinergiji z drugimi sestavinami in ščitijo ustnice pred zunanjimi vplivi. Herpaso plus SPF15 vsebuje sončne filtre, ki delujejo kot zaščita pred sončnimi žarki. Prisotnost fizičnih sončnih filtrov omogoča blokiranje UVA in UVB sončnih žarkov, tako, da jih koža ne vpija ampak jih odbija.

Odmerjanje:
Za največjo učinkovitost in najboljšo zaščito se priporoča vsakodnevna uporaba Herpaso plus SPF 15 – na ta način vedno ohranjate zaščitni faktor SPF 15, ki ne dovoli napredovanja in razvoja herpesa.

Navodilo za uporabo:
Na poškodovano območje nanesete izdelek 6-8 krat na dan in ob VSAKEM izpostavljanju soncu. Pomembno je, da ga nanesete kmalu po pojavi prvih simptomov (ščemenje, pekoč občutek, srbenje, občutek stiskanja in bolečina). Na ustnicah je popolnoma neviden. Izdelek je odporen na visoke temperature, tudi 40°C + medtem, ko se večina šmink običajno stopi.

Sestavine:
Mazilo vsebuje bogato mešanico funkcionalnih sestavin: bakrov glukonat, olje jajobe, olje čajevca, oljčno olje, olje sladkih mandljev, olje ognjiča, SPF 15 (zaščita proti soncu), eterično olje sivke, karitejevo maslo. Sestavine: Triglicerol kaprilat, Ricinusovo olje, Čebelji vosek, Polietilen, Bis-digliceril poliaciladipat-2, Glicerilbehenat, Butilmetoksibentoilmetan, Etilheksilmetoksicinamat, Oktorilen, C12-15 alkilbenzoat, Titanov dioksid, Karitejevo maslo, Eterično olje čajevca, Neumiljiva frakcija olivnega olja, Mandljevo olje, Jajobino olje, Aroma, Gliceril lavrat, Sončnično olje, Izvleček cveta navadnega ognjiča, Bakrov klukonat, Aluminijev stearat, Polihidroksistearinska kislina, Izvleček cveta navadne sivke, Tokeferol, Aluminijev oksid, Betasitosterol, Skvalen.

Opozorilo:
Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi ali alergični na eno ali več sestavin. Samo za zunanjo uporabo. Ne nanašajte na rane. Če simptomi ne prenehajo, se posvetujte z zdravnikom. Medsebojno delovanje z drugimi produkti ni znano, za sočasno uporabo z drugimi lokalno delujočimi pripravki se posvetujte s svojim zdravnikom. MAZILO LAHKO SPREMENI BARVO V KOLIKOR VSEBUJE NARAVNE SESTAVINE. Hranite izven dosega otrok. Embalaže ne odlagajte v okolje.

Rok uporabnosti:
Glejte rok uporabnosti, ki je natisnjen na embalaži. Izdelka ne uporabljajte po pretečenem roku uporabnosti.

Neto količina:
4,5 ml

Marifarm d.o.o., Minařikova ulica 8, 2000 Maribor, Slovenija

Lastnosti

Simptom herpes
Uporaba ustnice
Oblika stik, mazilo
Mestouporabe ustnice
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0