Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Fitonasal Spray, koncentrirano pršilo, 30 ml Nazaj

547221 547221 547221
Šifra SKU: 547221
Fitonasal Spray, koncentrirano pršilo, 30 ml
InStock
Na zalogi
9,53 €
-0%
9,53 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Učinkovita in varna rešitev za zamašen nos in nosni izcedek pri prehladu, alergijskem rinitisu, virusnemu in bakterijskemu rinosinusitisu ter rinitisu, ki ima mehanično-obstruktiven vzrok.

Podrobnosti izdelka

Koncentrirano pršilo Fitonasal Spray deluje dekongestivno brez farmakološkega učinka (lokalni adstringentni učinek ter uravnoteženo in standardizirano osmolalnost 750 mOsm/kg) in ima zaščitni učinek na nosno sluznico. Ne vsebuje vazokonstriktorskih dekongestantov, ne povzroča zasvojenosti, ne izsuši sluznice, ne draži in je primerno za pogosto uporabo v daljšem časovnem obdobju. Ohranitev izdelka jamčita proizvodni postopek in pakiranje v mikrobiološko nadzorovanem okolju.

Indikacije:
Koncentrirano pršilo Fitonasal Spray je namenjeno za vse primere težav z otekanjem in draženjem nosnih votlin, ki jih povzroča prehlad, kot tudi simptomi, podobni gripi in alergijam (sezonskim in trajnim). Koristno je tudi ob simptomih, ki kažejo na prisotnost virusnega ali bakterijskega rinosinusitisa ter rinitisa mehansko-obstruktivnega vzroka (deviacija nosnega septuma). Zaradi njegovih značilnosti je uporaba izdelka primerna tako za pogosto kot dolgotrajno uporabo. Izdelek je primeren za uporabo od 6. leta starosti. Deluje dekongestivno brez farmakološkega učinka. Ne vsebuje potisnih plinov. Primerno tudi za dolgotrajno uporabo.

? Učinkovita in varna rešitev za zamašen nos in nosni izcedek pri prehladu, alergijskem rinitisu, virusnemu in bakterijskemu rinosinusitisu ter rinitisu, ki ima mehanično-obstruktiven vzrok.

? 100% naravna formula, brez konzervansov, emulgatorjev in ostalih sintetičnih snovi.

? Ščiti in obnavlja sluznico.

? Varen za uporabo – ne peče, ne izsuši in ne draži sluznice.

? Nima stranskih učinkov in je primeren za dolgotrajno uporabo.

? Za odrasle in otroke od 6.leta starosti.

? Medicinski pripomoček Razreda Ila.

Pakiranje:
Koncentrirana nosna raztopina Fitonasal Spray je v steklenici, opremljeni z razpršilnikom s tehnologijo APF (Advanced Preservative Free), večodmernim sistemom z integrirano filtrirno membrano, ki omogoča:

  1. predhodno odmerjeni razpršeni curek - razpršilnik s črpalko sprosti določeno količino raztopine z vsakim pršenjem, kar omogoča enakomerno dovajanje,
  2. kakovost in odsotnost konzervansov - filtrirna membrana ohranja mikrobiološko kakovost izdelka pri vsakem doziranju s filtriranjem vhodnega zraka. Zaradi te funkcije je izdelek uporaben do datuma poteka, brez dodajanja sintetičnih konzervansov,
  3. varstvo okolja – ne vsebuje potisnih plinov, ki so nevarni za okolje.

Odmerjanje:
Odmerjanje za odrasle in otroke nad 12 let: brizgnite 2 razpršitvi v vsako nosnico, izpihajte nos in ponovite uporabo.
Odmerjanje za otroke od 6 do 12 let: brizgnite 1 razpršitev v vsako nosnico, izpihajte nos in ponovite uporabo.

Po vsaki uporabi razpršilec očistite s čisto vlažno krpo in ga previdno osušite. Priporočamo, da koncentrirano pršilo Fitonasal Spray uporabite večkrat čez dan, tudi v krajših presledkih in uporabo ponovite pred spanjem.

Sestavine:
TANNISAL-FL: standardiziran naravni molekularni kompleks, sestavljen iz frakcije tanina in flavonoidne frakcije (iz nepozebnika in timijana) ter kamene soli (mineralna sol, ki ni kemično obdelana). Voda, rastlinski glicerin, naravni aromi evkaliptusa mete.

Biološki učinek kompleksnih zmesi tanina na bradikinin je bil predmet mednarodnega patenta za preučevanje kompleksnih snovi z nefarmakološkim protivnetnim učinkom.

Opozorilo:
Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi ali alergični na eno ali več sestavin. Aplikacija samo skozi nos. Preprečite stik z očmi; v primeru stika jih sperite z vodo.

Če se težave ne prenehajo, se posvetujte z zdravnikom.

Neto količina:
30 ml

Proizvajalec:
Aboca S.p.A. Società Agricola

Marifarm d.o.o., Minařikova ulica 8, 2000 Maribor, Slovenija

Lastnosti

Simptom prehlad, zamašen nos
Uporaba nosna sluznica
Oblika sprej
Mestouporabe nosna sluznica, nos
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0