Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Hansaplast sprej za rane, 50 ml Nazaj

Hansaplast 544574 544574 544574
Šifra SKU: 544574
Hansaplast sprej za rane, 50 ml
InStock
Na zalogi
5,21 €
-0%
5,21 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Sprej za antiseptično čiščenje ran.

Podrobnosti izdelka

Tudi na površinskih ranah lahko pride do okužbe, če niso učinkovito očiščene. Čiščenje rane je obvezen prvi korak za optimalno celjenje in je priporočljivo za vse vrste ran.

Hansaplast sprej za rane je enostaven za uporabo in zagotavlja antiseptično čiščenje majhnih akutnih ran, kot so ureznine, odrgnine, opekline prve stopnje in majhne opekline druge stopnje ter odprti žulji.

Uporablja se lahko tudi za kronične rane in pooperativno oskrbo ran po navodilih zdravnika. Hansaplast sprej za rane tudi pomaga odstraniti kraste ali obloge, ki se zlepijo z rano.

Ne vsebuje alkohola, med nanosom ne povzroča bolečine ali skelenja in ne izsuši kože. Hansaplast sprej za rane omogoča neboleče in učinkovito čiščenje umazanije in bakterij iz rane ter preprečevanje okužb.

Raztopina je prozorna, zato ne povzroča madežev na oblačilih kot obarvani izdelki, ki na primer vsebujejo jod ali eozin.

Hansaplast sprej za rane, ki je koži prijazen in primeren za otroke, je učinkovit in nežen način za spodbujanje procesa celjenja ran.

Priročna plastenka Hansaplast spreja za rane dobro deluje iz vseh kotov, zato je idealen izdelek za prvo pomoč na poti, pri športnih aktivnostih in aktivnostih na prostem.

Navodilo za uporabo:

  1. ČIŠČENJE - Čiščenje umazanije in bakterij iz rane je nujen prvi korak za optimalno celjenje. Da preprečite okužbe rane, razpršite Hansaplast sprej za rane z razdalje približno 10 cm na celotno območje rane. Po potrebi ponovite, nato predel okrog rane nežno popivnajte do suhega.

    Pomembno: Majhna rana bo hitro prenehala krvaveti. Če ne neha krvaveti, namestite še več blazinic iz gaze, še naprej pritiskajte na rano in poiščite zdravniško pomoč.

  2. ZAŠČITA - Pomembno je, da rano zaščitite pred zunanjimi vplivi, kot so umazanija in bakterije, da omogočite nemoteno celjenje. Rano prekrijte s Hansaplast obližem ali Hansaplast sterilno oblogo za rane, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Obliž ali oblogo za rane vsak dan zamenjajte, razen če vam zdravnik svetuje drugače. Koristne napotke najdete tudi v članku  Kako obskrbeti ureznino.
  3. CELJENJE - Varno celjenje rane z manjšim tveganjem za brazgotinjenje omogočite tako, da redno nanašate Hansaplast mazilo za celjenje ran, dokler se rana popolnoma ne zaceli. To mazilo lahko uporabljate na odprtih, majhnih površinskih ranah v kateri koli fazi procesa celjenja. Po potrebi lahko rano prekrijete s Hansaplast standardnim obližem, kot so klasični, elastični in univerzalni obliži ter obliži za občutljivo kožo.

Pakiranje:
50 ml

Brezbarven sprej, ki je prijazen do kože.

Beiersdorf d.o.o. Letališka cesta 32 1000 Ljubljana Slovenija

Lastnosti

Simptom poškodovana koža, rane
Uporaba koža
Oblika pršilo, sprej
Mestouporabe koža
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0