Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-20%

Hansaplast mazilo za celjenje ran, 50 g Nazaj

Hansaplast 541885 541885 541885
Šifra SKU: 541885
Hansaplast mazilo za celjenje ran, 50 g
InStock
Na zalogi
6,61 €
-20%
5,29 €
6.61 �

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Spodbuja celjenje ran in poškodovane kože.

Podrobnosti izdelka

Mazilo spodbuja in pospeši naravno celjenje majhnih površinskih ran, kot so ureznine, odrgnine in praske, ter opeklin prve stopnje in majhnih opeklin druge stopnje. Hansaplast mazilo za celjenje ran se lahko uporablja na odprtih površinskih ranah in poškodovani koži v kateri koli fazi procesa celjenja.

Klinično je dokazano, da vlažno okolje pomaga pospešiti naravni proces celjenja ran. Hansaplast mazilo za celjenje ran ustvari zračen sloj, ki ščiti rano pred zunanjimi vplivi, obenem pa preprečuje, da bi se izsušila. Klinično je dokazano, da to pospeši celjenje ran in zmanjša tveganje za nastanek brazgotin.

Hansaplast mazilo za celjenje ran je zelo prijazno do kože. Blaga formula je dermatološko preizkušena* in je primerna za dojenčke, otroke in občutljivo kožo.

Hansaplast mazilo za celjenje ran ne vsebuje barvil, dišav in sestavin živalskega izvora (vegansko). Mazilo se lahko kombinira s Hansaplast standardnimi obliži, kot so klasični, elastični in univerzalni obliži, obliži za občutljivo kožo in obliži za otroke.
*Dermatološko je potrjeno, da koža izdelek dobro prenaša. 

Navodilo za uporabo:
ČIŠČENJE:
Čiščenje umazanije in bakterij iz rane je nujen prvi korak za optimalno celjenje. Da preprečite okužbe rane, razpršite Hansaplast sprej za rane z razdalje približno 10 cm na celotno območje rane. Po potrebi ponovite, nato predel okrog rane nežno popivnajte do suhega.

Pomembno: Majhna rana bo hitro prenehala krvaveti. Če ne neha krvaveti, namestite še več blazinic iz gaze, še naprej pritiskajte na rano in poiščite zdravniško pomoč

ZAŠČITA
P
omembno je, da rano zaščitite pred zunanjimi vplivi, kot so umazanija in bakterije, da omogočite nemoteno celjenje. Rano prekrijte s Hansaplast obližem ali Hansaplast sterilno oblogo za rane, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Obliž ali oblogo za rane vsak dan zamenjajte, razen če vam zdravnik svetuje drugače. Koristne napotke najdete tudi v članku Kako oskrbeti ureznino.

CELJENJE
Pomaga, da se rana zaceli varno in hitro, ter zmanjša tveganje za nastanek brazgotin. Redno nanašajte Hansaplast mazilo za celjenje ran, dokler se rana popolnoma ne zaceli. Previdno nanesite tanek sloj enkrat do dvakrat dnevno.  Poskrbite, da odprtina tube ne pride v stik z rano. Nanos redno ponavljajte, dokler se rana popolnoma ne zaceli. Hansaplast mazilo za celjenje ran se lahko uporablja na odprtih, majhnih površinskih ranah v kateri koli fazi procesa celjenja. Po potrebi lahko rano prekrijete s Hansaplast standardnim obližem, kot so klasični, elastični in univerzalni obliži ter obliži za občutljivo kožo.

Primerno za uporabo pri dojenčkih, za poškodovano, razdraženo, suho ali občutljivo kožo.

Ustvari zaščitni sloj, ki preprečuje, da bi se rana izsušila. Vzpostavi optimalne pogoje za vlažno celjenje rane, ki pospešijo naravni proces celjenja kože.

Ne vsebuje dišav, barvil, konzervansov in sestavin živalskega izvora (vegansko).

Sestavine:
White Petrolatum, Thin Paraffin Oil, Ceresin Wax, Glycerin, Panthenol, Glyceryl Stearate

Neto količina:
50 g

Beiersdorf d.o.o., Letališka cesta 32 1000 Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Simptom poškodovana koža, rane
Uporaba koža
Oblika mazilo
Mestouporabe koža
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0